mental sundhed sygepleje standarder

Mental sundhed sygepleje normer, der opstilles en omfattende metode til dataindsamling , evaluering , fysisk vurdering , behandling og måling . De skaber en ramme for sygeplejersker at drive sundhedsvæsenet løsninger , og processen involverer patienten , familiemedlemmer og miljø . En klar fordel for mental sundhed sygepleje standarder er evnen til at levere ensartet , høj kvalitet sundhedsydelser på tværs af et bredt spektrum

Formål


Mental sundhed sygepleje standarder kræver, sygeplejersker at indsamle omfattende patienten medicinsk information og personlige data til sundhedsmæssig vurdering . Data er indsamlet systematisk og omfatter oplysninger, der indsamles fra patienten , familiemedlemmer og andre behandlere . Standarder sikrer indsamling af data om patienten klager , symptomer , tidligere sygdom , familie historie , stofmisbrug evaluering og andre relevante oplysninger . ( Reference 1 , Side 20) .

Identifikation


Evidensbaserede kliniske vejledninger er anvendt til at vurdere data og evaluere patientens helbred. Sygepleje standarder indeholder omfattende fysiske og mentale sundhed vurderinger , diagnostiske test procedurer og evaluering af familieforhold og sociale systemer . Patient vurdering fører til identifikation af emner og oprettelse af en behandling , der er baseret på alle aspekter af patientens helbred. ( Reference 1 , Side 22 ) .

Måling


Mental sundhed sygepleje standarder kræver, målemetoder , der giver sygeplejersker at sammenligne den normale og unormale kliniske fund og variationer . Sygeplejersker adgang komplekse data og oplysninger til at diagnosticere sygdomme og skabe en plan for pleje . Målingen omfatter evaluering af patientens sundhedstilstand på livskvalitet og funktionel status , og en gennemgang af patientresultater til forskningsformål . ( Reference 1 , Side 22-23 )


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.