online vrede forvaltning aktiviteter

Vrede er en potentielt ødelæggende , men også fysiske følelser . Vrede kan blive et problem, når nogen føles det er ude af kontrol . I et sådant tilfælde er anger management behov .Det er vigtigt at beskæftige sig med din vrede på en konstruktiv måde , snarere end handler ud i sårende adfærd mod sig selv eller andre . Der er mange muligheder for online vrede forvaltning, herunder sådanne aktiviteter som at holde en dagbog , distraherende dig selv som en afspændingsteknik og engagere sig i online- psykoterapi .

holde en Journal


Holde en daglig online journal kan være en god måde at identificere oprindelsen af din vrede , hvordan du reagerer på det og undersøge mulighederne for bedre at forvalte det . Sites som WordPress og Googles Blogger kan være godt afsætningsmuligheder for journal . Sørg for, at du tænder på privacy settings , så din dagbog ikke er tilgængeligt i søgemaskiner.Ifølge American Psychological Association ( APA ) , blot at slippe vreden gør meget lidt for at hjælpe med at kontrollere udbrud . Prøv i stedet at tænke igennem problemet proaktivt . Hold en daglig journal at bemærke stress i dit liv . Hvis du har et udbrud , så prøv at identificere, hvad du virkelig vred om og hvordan du kan forbedre din reaktion næste gang .

Distraktion og afslapning


Det er vigtigt at forsøge at distancere dig selv fra vrede . Online , kan du muligvis finde lindrende aktiviteter, der hjælper dig roligt ned og slappe af , såsom at gennemse billed gallerier , spille online spil eller ved at indhente venner via sociale netværk forretninger .Du kan også finde nogle online komedie eller humor . Ifølge APA , " fjollet humor " kan hjælpe . Men snarere end at forsøge at overdøve din vrede med latter eller ty til sønderlemmende sarkasme , så prøv at finde humoristiske ting online , som hjælper dig med at håndtere dig situation . Med andre ord , så prøv at grine på, hvordan fjollet en vred udbrud i virkeligheden er.

Online Counseling


Online rådgivning kan være en solid vejen for en travl person at deltage rådgivning . Ved hjælp af video kommunikationssoftware programmer som Skype , kan rådgivere og patienter kommunikere " personligt " gennem video via internettet .Ifølge online rådgiver Peter Stærk , PhD , i en artikel i " Psykologi i dag , "potentiale online rådgivning patienter kan bruge en grundlæggende checkliste for at hjælpe dem med at få i gang med proces .Først skal du sikre dig, at du kan sende konsultation e-mails gratis . Justitsråden skal kommunikere med dig gennem e-mail og få en god idé om de problemer, du oplever . Ifølge Dr. Strong , er det også et godt tegn , hvis rådgiveren gebyrer efter-i modsætning til før-sessionen . Sørg for at du kan betale online , gennem et mødested som PayPal . Du kan også læse bøger eller tidsskriftsartikler skrevet af din online rådgiver til at hjælpe dig med at få kendskab til deres stile og filosofier .Endelig , så sørg for du får noget ud af hver session. Kig på online-rådgivning session som en lektie , hvorfra du kan få vrede ledelsesfærdigheder for at flytte forbi problemet en gang for alle .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.