psykologiske grunde til at være allergisk over for katte

Beskrivelsen af en allergi ifølge MedicineNet er kroppens " misforståede reaktion på fremmede stoffer som immunsystemet "som stoffer, kendt som patogener er normalt harmløse , men . behandles som om det var en virus . Allergi symptomer kan være mild til svær og er meget virkelig for den Lidende . De psykologiske faktorer er også blevet kendt for at stimulere reaktioner fra kroppen, herunder påvirker immunsystemet .

Psychoneuroimmunology


Sindet-hjerne forbindelse til immunforsvaret er blevet evalueret i mere end 300 undersøgelser i henhold til Suzanne C. Segerstrom og Gregory E. Miller . I deres 2004 artiklen " psykologisk stress og det menneskelige immunsystem : En meta- analytiske Undersøgelse af 30 års Inquiry ", bemærker de , at " psykologiske udfordringer er i stand til at ændre forskellige elementer i immunrespons . " " Se Reference 2 , afsnit efter abstrakt punkt 2 ". Nogle undersøgelser undersøges , om " immunrespons varieres efter deres rapporter af opfattet stress , påtrængende tanker , eller begge dele. " " Se Reference 2 , konceptualisere Stress , § 3 . " En opfattet stress vil omfatte tilstedeværelsen af en kat eller vide , at en kat havde været i området. Stress har vist sig at komme ind i kroppen til at påvirke immunresponset via " sympatiske fibre, nedstammer fra hjernen " i knoglemarven , thymus , milt , lymfeknuder og lymfoide væv

" Se Reference 2 , Veje mellem stress og immunforsvaret , Punkt 1 ".

Forbundet Behaviors


I forbinder stress med immunsystemet , Segerstrom og Miller tilføjer , at "folkets bestræbelser på at styre de krav, som stressende oplevelse undertiden føre dem til at deltage i adfærd " , at kompromittere immunforsvaret " Se Reference 2 , Veje mellem stress og immunforsvaret , slutningen af Paragraphy 1 . " For den enkelte , der har stress fra at tænke kat allergier , kan de gnide deres næse eller røre ved deres øjne med snavsede hænder , hvilket resulterer i symptomatisk kløende eller løbende øjne og næse . Den fysiske responstid er misforstået som værende allergisk over for katte .

Psykosomatisk Reaktion


indlært adfærd er grundlaget for psykosomatiske reaktioner . En berømt hændelse nævnt af AllergoStop og Robert Dilts , blandt andet , beskriver Dr. J. MacKenzie ' s 1880'erne behandling af en patient med svær rose allergi . En dag , kvinden ankom til hans kontor efter at have set en kunstig rose og begyndte at have alvorlige allergiske reaktioner, som hvis rosen havde været ægte . AllergoStop beskriver dette som svarer til den "klassiske conditioning scenarier " , der Pavlov bruges til at fremme reaktioner hos hunde . I den individuelle med katten allergi , er det muligt at opleve de samme reaktioner på at se eller tro , at en kat er i nærheden .

immunsystemet Efteruddannelse


Robert Dilts af NLP University er en af de anerkendte " udviklere , undervisere og praktikere " af Neuro-Lingustic Programmering ( NLP ) og forfatter til 20 bøger om emnet fra 2010 . Ifølge Dilts hjemmeside , er NLP en " pragmatisk skole mente , "at engagerer sig i forståelsen af " mentale og kognitive processer bag adfærd " for at skabe positive sind-krop modifikationer . I NLP -systemet , kan en person, som er allergisk over for katte undergå en " genopdragelse proces " af immunsystemet til at stoppe allergiske reaktioner fra stressorer og patogener . TheSkeptic'sDictionary beskriver NLP så kontroversielt , som beskriver den terminologi , der anvendes som så er så vagt , at det kan betyde noget for nogen . Den bemærker endvidere, at teorien kreditter det ubevidste sind med at have større kontrol end det bevidste sind og er baseret stærkt på hypnoterapi og metoder , der anvendes i Freuds " Drømmetydning " .

Kontrol Spørgsmål

" Nogle gange en allergi er eneste undskyldning folk lader sig tage en pause , " ifølge Dilts . Han bemærker endvidere , at i nogle tilfælde en fælles allergi , såsom katte, tillader en person til at opretholde en følelsesmæssig forbindelse til en forælder eller anden vigtig person , der har eller har haft den samme allergi . På et andet niveau , bemærker GrowingAware at " magt og kontrol er to af de mest væsentlige spørgsmål i ethvert forhold . " Når forholdet er ikke går godt , magt og kontrol spørgsmål bliver et problem . " I et forhold , hvor en person ønsker en kat , kan den anden partner oplevelse psykosomatiske reaktioner af en allergi over for katte at nyde en større følelse af kontrol i forholdet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.