stress relievers for studerende

De fleste studerende oplever betydelige mængder af stress . Med at studere mange timer , overholdelse af tidsfrister , klasser og balancering et socialt liv , kan det blive en udfordring for de studerende at finde fritid . Den akademiske pres og tidsstyring konflikter ofte føre til stress . det er derfor en effektiv afstressende teknikker er nødvendig for at genoprette balance og god fysisk og mental sundhed

Power Naps


Med hektiske skemaer og late-night studerer , studerende er berygtet for at mangle tilstrækkelig søvn , men blev frataget sove sætter dig på en stor ulempe . Ikke alene en mangel på søvn forårsager stress , det hæmmer også informationsbehandling , korttidshukommelse , motivation og ydeevne . Under en 20-minutters powernap om eftermiddagen giver mere hvile til kroppen end en ekstra 20 minutters søvn om morgenen . Power lur bør ikke være længere end 15-30 minutter, fordi længere sover kan placere dig i en dybere tilstand af søvn , hvilket gør det sværere for dig at vågne . Power lur vil også bidrage til at forbedre kognitive funktion , øge årvågenhed og produktiviteten og forbedre hukommelse og indlæring .

Motion


Træning er en af de mest effektive måder at reducere stress . Udøver kan falde stress hormoner i kroppen og øge endorfiner , som gør kroppen godt . Der er mange stress-relief øvelser , og nogle ikke engang involverer bevægelse . Du kan gøre meditation og yoga øvelser , der involverer krop , sind og ånd , og fokusere på åndedrættet og fornemmelser . Strækøvelser stimulere receptorer i nervesystemet , faldende produktion af stresshormoner . Enhver fysisk træning , der får hjertet pumpe er god for frigivelse toksiner og stress fra kroppen . Kør en mile eller to , eller blive involveret i sportsgrene som svømning og vægtløftning , som alle øge din tilstand og give en afsætningsmulighed for negative følelser .

Sund på kur


Tro det eller ej , hvad du spiser kan enten øge din hjerne magten eller tage væk din energi . En velafbalanceret kost er af afgørende betydning at reducere stress og bevare sundhed . Visse fødevarer og drikkevarer fungerer som stimulanser til kroppen , hvilket kan være en direkte årsag til stress . Undgå fedt , som placerer unødig stress på det kardiovaskulære system . Spise masser af grøntsager og spise et måltid med højt fiber og kulhydrater vil bidrage til at reducere stress og angst , og vil holde dit fordøjelsessystem bevæger sig. Start altid din fridag med en afbalanceret morgenmad , efterfulgt af en multivitamintilskud . Nogle urteteer er også godt for at lindre stress .

Musik


Lyt til noget musik . Musik kan påvirke krop og hjerne på en positiv måde . En bekvem og kraftfuldt værktøj til at lindre stress , kan musik berolige dig ned og stimulere dit sind . Afspilning jazz eller klassisk musik kan hjælpe dig til at studere . Spille up-beat musik vil vække dig op og få dig energi , mens langsomme melodier vil slappe af dig og sætte dit sind på lethed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.