teoretiske rådgivning teknikker

Teoretisk rådgivning trækker på forskellige teorier fra eksperter på området for psykologi og rådgivning for at skabe teknikker egnet til at behandle en klient . Vejledere og mental sundhed fagfolk ofte trække på disse teorier i deres samlinger , så kunderne kan beskæftige sig med personlige, familiemæssige og psykiske problemer, som påvirker deres liv . Disse fagfolk kan arbejde inden for en behandlingsplan af flere teorier . de kan have en foretrukken tilgang eller tilpasse deres tilgang er baseret på klient

Client Centered


Client -centrerede rådgivning virker på den antagelse, at kunden er i stand til bliver alt, hvad han vil og overvinde sine egne problemer ved hjælp af hans egne erfaringer og færdigheder . Justitsråden bør være villige til at acceptere kundens synspunkt og perspektiver for at gøre kunden føler sig accepteret . Klient-centreret rådgivere arbejder med aktiv lytning , så kunden til at videregive åbent uden afbrydelse , men det kan være nødvendigt for selvstændige offentliggørelse af rådgiver til virkelig empathize . Små valg og positive oplysninger kan undertiden være nyttigt , såsom " ja , jeg plejede at have det problem , også . "

biopsykosocial Teori


Den biopsykosociale tilgang er en holistisk teori , der omfatter hele personen : fysisk sundhed , sociale, følelsesmæssige , spiritualitet , intellektuelle og faglige . Rådgivere bruger denne fremgangsmåde kan bruge et spørgeskema til at opdage hele personens liv : ernæring , motion , venner , hobbyer , familie , religion , intellektuelle sysler og karriere er alle dykket ned . Det underliggende spørgsmål , der skal overvejes , er "er grundlæggende behov for kunden opfyldt? " Basale behov såsom sundhed , nok venner , en god kost , masser af motion . Og hvis ikke , hvordan kan de blive opfyldt ?

Styrker -Based Vejledning


Styrker-baserede rådgivning , undertiden kendt som lærte optimisme , fokuserer på, hvad der går godt i klientens liv , i stedet for at fokusere på hvad der er galt . Rådgivere arbejde med kunderne for at finde succeser i fortid og nutid og bruge disse til at medvirke til at imødegå de aktuelle problemer. De er re-trænet til at fokusere på et positivt livssyn --- hvad der kan gå ret , i stedet for hvad der kan gå galt . Med vejleder , som de undersøger deres disponible ressourcer og stærke sider . øvelser som " ti ting jeg godt kan lide ved mig selv , " bidrage til at målrette klient på et mere positivt syn

Kognitiv adfærdsterapi Rådgivning


Kognitiv adfærdsterapi Rådgivning fokuserer på kundens forkert og negative tanker , følelser og deraf følgende handlinger . Rådgivere hjælpe klienten til at identificere begivenheder i deres liv , der fører til irrationelle overbevisninger og eventuelle negative konsekvenser . Såsom " Jeg taget på i vægt , derfor vil jeg altid tager på i vægt , så hvorfor gider slankekure ? " Konsekvensen er fortsatte vægtøgning . Vejlederen diskuterer irrationelle tanker og beder ham om at skrive 10 ting, der er godt med sig selv dengang fem dårlige ting . Listen over negativer kan blive undersøgt af rådgiver, og styrker og irrationelle tanke fremhævet .

løsningsfokuseret terapi

løsningsfokuseret terapi fokuserer ikke på problemer , men hvad kunden ønsker at opnå i terapi . Den adskiller sig fra mange andre tilgange , fordi den fokuserer kun på de nuværende og den ønskede fremtid , snarere end tidligere begivenheder . Klienter opfordres til at forestille sig deres perfekte fremtid og arbejde med rådgiveren for at nå dette --- et skridt ad gangen . Rådgivere hjælpe kunder med at se hjælpsom begivenheder i deres fortid , som kan bruges i nutiden. En populær stillet spørgsmål er "hvis du vågnede op og var sket et mirakel , og dit problem blev løst, men du ikke vidste dette endnu , hvordan ville du opdage mirakel ? "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.