tips om psykisk egnethed

Den menneskelige hjerne er altid på arbejde . For eksempel, selv mens kroppen hviler dine kognitive funktioner er stadig aktive , forarbejdning drømme . For mange mennesker , bygge-up af psykisk stress fører til mere komplicerede problemer , som søvnforstyrrelser og humørsvingninger , men der er mange måder at holde din hjerne i form og dit sind klar . Som det er tilfældet med fysiske kondition , kan dit daglige vaner kedelig din mentale egnethed , eller forbedrer den .

Læring


Bliv nysgerrig . Hold dit sind åbent for at lære nye færdigheder og tilegne sig ny viden . For eksempel , prøv at tage fremmedsprog klasser eller læse bøger om ukendte emner . Dette skridt vil holde din mentale processer falder i kedelig , mekanisk rutiner .også være sikker på at skærpe de færdigheder , du allerede har . Skriv en novelle , selv om det er bare for din egen fornøjelses skyld . Spil hukommelse spil, når du laver en indkøbsliste . Prøv at gøre beregningerne i hovedet , i stedet for at bruge en lommeregner . Køre hjem ved hjælp af en anden rute .

Motion


En sund krop har tilknytning til et sundt sind . Engagere sig i nye øvelser og sport vil ikke kun holde din krop på arbejde , men dit sind , så godt. Fysisk aktivitet frigiver endorfiner til hjernen . Disse kemikalier forbedre stemningen , hvilket igen forbedrer det mentale stabilitet .

Kost


Se, hvad du spiser . Undgå for meget alkohol og koffein . I sidste ende kan overforbrug af disse stoffer tage deres vejafgift for mental fitness . Alkohol i særdeleshed har forbindelser med hukommelse forringelse og Alzheimers sygdom . På den anden side også videnskabelige undersøgelser tyder på, at kaffe forbrug kan reducere risikoen for Alzheimers , så moderat forbrug er sandsynligvis sikker .På den anden side , frugt , fuldkorn og magert kød har en positiv effekt på hjernens funktioner . Frø og nødder som valnødder og mandler vil hjælpe i humør stabilisering .

Meditation


I stedet for at tænde for fjernsynet , tage lidt tid til at meditere eller dagdrømme . Disse aktiviteter vil slappe af dig og stimulere kreativitet . De er også gode måder at håndtere vrede , så du kan holde hovedet klart i løbet af sociale konflikter .at praktisere yoga er en til at kombinere meditation praksis med fysisk træning .

Latter

Humor har en række fordele på mental fitness . Finde humor i dit miljø kræver at se visse situationer af friske, nye perspektiver . Humor bøjer den kreative muskler .Humor er også en måde at bekæmpe stress . Gør lyset af vanskelige situationer gør det muligt for sindet at ryste den lammende virkninger af frygt og bekymringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.