10 enkle løsninger til bekymring

At være optaget af bekymringer tager tid og energi , og resten af verden passerer i dit liv står stille. Det kan synes , at nogle mennesker går gennem livet uden pleje i verden . Sandheden er , på et tidspunkt har vi alle bekymringer-det er en del af livet . Et par enkle løsninger kan hjælpe dig tage kontrol og vende negative tanker til produktiv tid .

Hold Optaget


Viderestil din opmærksomhed på en ny eller yndlingshobby kan centrere dine tanker mod at være produktive . En hobby , der kræver din opmærksomhed, så som strikning eller hækle et mønster eller oprette en træbearbejdning projekt , også kræver koncentration . Holder fokus vil holde dit sind off bekymrende .Træning med en ven på i en gruppe holder din krop sund og din hjerne beskæftiget. Fitness og community centre tilbyder undervisning i forskellige tidspunkter i løbet af dagen . Hvis et struktureret program ikke er tilgængelig for dig , kan du bede en ven til at slutte sig til dig i en daglig gåtur i stedet .

Control


Breaking up store projekter i små , håndterbare opgaver gør dem mindre stressende . For eksempel , planlægger et bryllup overvældende , men når arbejdspladserne er uddelegeret til ansvarlige mennesker , byrden bliver lettere . Snarere end at bekymre sig om det store billede , hjælper det at løse små opgaver , indtil opgaven er færdig .procrastinating opbygger angst , der får dig til at bekymre sig om resultatet . Uanset om du har brug for at løse et problem på arbejdet eller derhjemme , er det bedst at fastsætte en frist til at tage sig af problemet , og derefter holde sig til det . Du er nødt til at gribe ind hurtigt og tackle problemer , som de kommer til dig , hvis du ønsker at beholde bekymre i skak .holde en daglig eller ugentlig liste over begivenheder , der er vigtige , vil sætte dig i kontrol . Under henvisning til listen og ajourføring vil berolige dig, at du er på toppen af disse begivenheder, og intet er glemt .

Flere indstillinger


lave en liste over dine bekymringer og holde styr på resultatet kan hjælpe når lignende problemer kommer op i fremtiden . Som problemer og bekymringer er løst , kan du lære af dine fejl og fortsætte med at vokse .Venner eller familiemedlemmer , som har positive holdninger eller har overvundet svære situationer er gode rollemodeller . Spørge dem til råds i , hvordan de behandler bekymringer og svære situationer kan give dig indsigt til at håndtere din egen bekymringer .Under dagtimerne lur gør at falde i søvn ved sengetid vanskeligt , så fristelsen til at catch- up i løbet af dagen bør undgås . Læser en bog kan tage dit sind ud problemer før de går på vågeblus . En sovende tidsplan med en række tid til at gå i seng og stå op vil være nyttig .donere tid til at hjælpe andre i dit nabolag eller bliver en frivillig arbejdstager mindsker tid Du er nødt til at fokusere på dig selv .Når du har gjort det bedst, at du kan i enhver situation , såsom en jobsamtale , er det uproduktivt at anden gætte selv eller bekymre sig om fortiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.