helbredelsesmetoder for en dårlig dag

Når du kommer hjem i slutningen af en dårlig dag , kan din første indskydelse være at plask på sofaen , tænde for fjernsynet , og zone ud om aftenen . Dog udfører en aktivitet, der frisker sind og krop er mere praktisk, når det kommer til at lindre stress og angst .

Motion


Træning øger endorfiner i kroppen . Endorfiner hjælpe med at løfte dit humør og lindre angst og stress . Desuden udøver ved slutningen af en dårlig dag hjælper dig med at fokusere din opmærksomhed på noget ud over listen over ting der ikke går godt . Motion opbygger tillid og gør du føler dig stærkere , begge er vigtige elementer i at kunne håndtere livets udfordringer . Selv en 30-minutters gåtur rundt i kvarteret kan reducere angst .

Yoga


Yoga får både din krop og dit åndedræt i sync . Når du er stresset eller angst du har tendens til at tage overfladisk vejrtrækninger eller endda holde vejret i lange perioder uden at mærke . Yogastillinger er designet til at få dig trække vejret igen sammen med bevægelser af kroppen . Dette kan hjælpe dig til at føle sig mere fokuseret og koncentreret .

Play


Voksne har en tendens til at glemme at gøre tid til at spille . Spil kan være fysisk , såsom et spil basketball , eller skjule-and-go-søger med dine børn . Spil kan også være psykisk , såsom at lære et nyt spil . Indarbejde sjov tilbage i din hverdag, er en god måde at håndtere stress og angst . Spille et spil med andre kan også hjælpe dig med at føle mindre alene med dine problemer og bekymringer . Afspilning tager dit sind off din liste over bekymringer , og kan give dig et nyt perspektiv på livets belastninger.

Sleep


Glem ikke sove . Voksne har brug for 7 til 8 timers søvn hver nat . Hvis du ikke får mindst lige så meget på en regelmæssig basis , din evne til at klare daglige understreger svækkes. Udvikle en natlig rutine , der giver dig mulighed for at hovedet i seng følelse afslappet . Denne rutine kunne omfatte nedskrive de ting , du skal gøre ( bekymre dig om ) i morgen , så du ikke vil tænke om dem , som du forsøger at falde i søvn . Også , minimere støj i dit soveværelse , herunder slukke dit tv , for at støtte din søvn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.