hvad er årsagerne til hamstring ?

MayoClinic. com definerer hamstring som den overdrevne indsamling af genstande eller dyr , og den manglende evne til at skille sig af med dem . Hoarders ofte ikke anerkender , at de har et problem , selv om deres huse er til tider så fulde af poster, der ikke er nogen levende rum. Intensiv behandling er nødvendig for at hjælpe disse personer lever sikrere liv . Forskere har identificeret flere mulige neurologiske årsager til , hvorfor folk bliver hoarders .

hamstring og lette OCD


Hamstring har længe været betragtet som et type af obsessiv- kompulsiv sygdom , ifølge MayoClinic. com . National Institute of Mental Health forklarer , at OCD er en angst , der fører til gentagne adfærd som vaske hænder , gentage sætninger eller tælle objekter i et forsøg på at gøre ubehagelige og uønskede tanker går væk . Nogle forskere mener, at definitionen unøjagtige , dog . Dr. Sanjaya Saxena , en kompulsiv hamstring forsker , skriver , at nok forsknings- støttet beviser til at placere hamstring i en kategori for sig selv snarere end som en undertype af obsessiv -kompulsiv sygdom . Saxena forklarer , at kompulsiv hoarders har lavere metaboliske funktioner i nogle områder af hjernen end i andre , der ikke altid overensstemmelse med hjernen mønstre set i nonhoarding OCD patienter. Børnene af Hoarders hjemmeside nævner , at fra 2010 mange forskere er uenige med sine meninger og mere forskning er nødvendig før denne teori kan valideres .

Information Processing Disorders


kompulsiv hoarders ofte har problemer med at behandle information . Den Internationale OCD Foundation's hjemmeside forklarer, at beslutningsprocessen er ofte vanskeligt for hoarders . De har ofte udviser adfærd ligner opmærksomhed underskud lidelse . Neurologiske test viser, at hoarders ofte forsøger at sortere elementer baseret på visuelle huske , eller at huske, hvor emnet blev set sidste , snarere end at tænke på en logisk sted, hvor objektet kan være . De viser også impulsiv adfærd og har svært ved at være opmærksom på nonverbale stimuli . Deres hjerne funktioner har en direkte relation til deres evne til at organisere elementer . Når de forsøger at afgøre, om at beholde eller kassere et element , de mister koncentrationen , blive overvældet og opgive opgaven .

affektionsværdi


Den Internationale OCD Foundation forklarer , at mange mennesker udgør en stærk følelsesmæssig vedhæftede filer til livløse objekter. Hamstring giver en følelse af sikkerhed for mange mennesker . Andre føler, at de mister en del af sig selv , hvis de skal skille sig af med endnu en ubrugelig objekt . Mange folk sparer emner af sentimentale grunde , mens andre bekymrede for, at de vil få brug objektet på et senere tidspunkt . Nogle mennesker føler sig skyldige over at slippe af med ting , at en anden person måske kan bruge . Endelig er der nogle mennesker hamstre simpelthen fordi de kan lide udseendet , form eller fornemmelsen af visse genstande .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.