menneskelige tjenester for børn med mentale sundhedsproblemer

Psykisk sygdom ikke kun påvirker patienten , men også alle andre involverede med patienten . En familie , der har en psykisk syg barn har et utal af problemer med at beskæftige sig med. Oftentimes de andre opgaver i livet , som arbejde og tage sig af andre familiemedlemmer fører til stress og interpersonelle konflikter . På grund af disse og andre bekymringer , har social service kontorer oprettet for at hjælpe psykisk syge børn og deres familier .

statslige agenturer


Alle stater har agenturer eller programmer, der specifikt omhandler psykisk sygdom og børn . For eksempel har staten Wyoming Children 's Mental Health Waiver Program . Dette agentur giver vejledning om mental sundhed rådgivning , mental sundhed faciliteter og langvarig pleje. Spørg hos din tilstand 's afdeling for mennesker eller sociale ydelser med hensyn til hvilke ressourcer der er til rådighed .

non-profit organisationer


Mange stater har private , non-profit mental sundhed agenturer , der hjælper børn med psykisk sygdom . Disse organer kan præstere familierådgivning , psykologhjælp service og aflastning . For eksempel har staten Tennessee Helen Ross McNabb agentur . Dette er en stor non-profit organ , der giver mental sundhed bistand til de nødlidende , herunder børn . De fleste ikke-profit mental sundhed agenturer tilbyde service til børn.

forbundsmyndigheder


forbundsmyndigheder tilbyder oplysninger om barndommen psykisk sygdom . For eksempel tilbyder National Institute of Mental Health vejledning om , hvordan stedet tegn på en psykisk sygdom , såsom ændringer i adfærd . Også , Centers for Disease Control og Forebyggelse , eller CDC , tilbyder vejledning i , hvordan stedet tegn på autisme . Andre ressourcer til rådighed fra CDC er autisme faktablade og statistiske rapporter , såsom forekomsten af autisme i et storbyområde . Føderale agenturer , kan på grund af deres brede anvendelsesområde ikke udstede specifikke anbefalinger om et hvilket som helst handlemåde , de er snarere store oplysninger portaler. På grund af alle de tilgængelige data , du kan træffe kvalificerede beslutninger , når de søger lokale ressourcer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.