Hvordan kan jeg bygge broer på boliger behandling skoler ?

Forældre oplever følelsesmæssig nød , når deres barn går ind i en bolig behandling program på grund af alvorlige medicinske , adfærds-eller følelsesmæssige forstyrrelser . At skabe forbindelse med behandlingen holdet letter frygt , hvilket gør opholdet på en bolig behandling skole glattere for alle . Hvis du udstille tidligt, at du vil være en aktiv og engageret deltager i dit barns behandling , vil du ikke kun indstille dit sind på lethed , men dit barn vil også modtage den støtte og opmuntring nødvendige for en vellykket krydse den endelige bro til stabilitet .

Du skal bruge:
Notebook eller tidsskrift
. Medicin log .
Behandling hold kontakt liste.1 .
Bed om en rundvisning i anlægget . Se hvor dit barn kommer til at sove , spise , motion og tilbringe fritiden . Møde så mange ansatte som du kan . Optag personale navne og kontaktoplysninger i din behandling Team kontaktliste . Hils dem behageligt , og fortælle dem, du ser frem til at besøge dit barn så ofte som praktisk muligt. Skema individuelle samtaler med hver tast ansat i dit barns behandling team og opmuntre til en positiv sammenhæng .
2 .
Få bekendt med anlæggets tidsplan , politikker og procedurer . Forskning navne og positioner af top-niveau personale , hvis du har brug for at konfrontere et problem højere end omdrift medarbejdere. Bed om kopier af forurettelse og klageprocedurer . Bed om regler for familie besøg tidspunkter og steder for telefon og on- eller off-site besøg . Residential Treatment Centers opmærksom på, at telefonopkald ofte nødt til at være tjent som en del af programmet .
3 .

deltage i alle møder og staffings om dit barn . Hvis du ikke kan møde personligt , så spørg om du kan deltage via telefon eller videokonference . En anden mulighed er at bede en betroet familiemedlem eller advokat for at tage din plads . Alternativt anmode om et møde med en ansat at fylde dig i ved førstkommende lejlighed . Hold en log eller journal over dit barns medicinske behov , tests og fremskridt for fremtidig reference . Optag medicin navne , doseringer og datoer i en særskilt log . Forældre ufuldstændigt anamnese for klinikere og kan være direkte involveret i behandling med deres børn , ifølge Focal Point .
4 .
Kommuniker med dit barn på en regelmæssig basis , men tag hensyn til anlæggets tidsplan og ikke forstyrrer den normale drift . Spørg hvis dit barn får nok at spise , har adgang til bad og toiletter , og hvis personalet er reagerer på hans behov korrekt. Du kan spørge , om han sover godt , har nogen bivirkninger til medicin eller har nogen personlig frygt eller bekymringer .
5 .
Lav en forbindelse med dit barns lærere gennem planlægning et besøg hos dem , hvis de ikke har indstillet en op med dig . Tilbyder støtte til dit barns faglige udvikling . Del dit barns styrker med skolens personale , så de har en platform at bygge videre succes på .

gode råd og advarsler


 • Planlægning besøg på uregelmæssige tidspunkter og intervaller sender en besked til personalet , at du holder dem til ansvar for deres professionalisme , mens du er væk . Check in med skiftet sygeplejerske eller familie koordinator for at få en opdatering på dit barn siden dit sidste besøg . De fleste medarbejdere er glade , når forældre spørge .
 • Påpege bekymringer eller mistænkelig aktivitet omgående, især hvis det drejer sig om sundhed , sikkerhed eller etiske overtrædelser . Vurdere potentielle risici for dit barn fra den adfærd andre beboere og minimere dem . Du vil ikke have dit barn til at vende hjem med flere problemer end han havde , da adgang.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.