Hvordan kan jeg forstå lavt selvværd skærme ?

Egenkontrol er din tendens som menneske til at samle op på de sociale cues og bruge dem til at ændre din præsentation og adfærd . Høj self-skærme er meget mere optaget af den slags signaler end folk , der er lav selv monitorer , som kan gøre det vanskeligt for de to grupper til at forstå hinanden .

Præsentation


Lav selv skærme har en tendens til præsentere sig selv i en konsekvent måde i en række forskellige sociale situationer . I modsætning til høj self-skærme , der mere aktivt søge at vise et billede , der vil blive godkendt af en given social gruppe , et lavere selv- skærme mere værdi i at præsentere et billede af, hvem de virkelig er , end et billede af , hvad en bestemt gruppe af mennesker vil have dem til at være.

Produkt Indstillinger


Egenkontrol er blevet undersøgt af reklamebranchen , der søger at forstå forskelle i , hvad der gør et produkt appel til høj og lav selv-skærme . Høj self-skærme ofte værdi attributter såsom prestige forbundet med et bestemt produkt eller for den sociale gruppe , som et produkt markedsføres . Lav selv overvåger , derimod , placere en højere præmie på værdi . De er tilbøjelige til at se generiske mærker som billigere og lige så gode alternativer til navn mærker , og kan endda være mistænksomme over for prangende emballage eller en aura af hipness omkring et bestemt produkt. De er mere tilbøjelige til at reagere på en annonce udråber kvaliteten af et produkt, end en gejle sit image .

Aktivitetspartnere


Ifølge Administrative Science Quarterly , egenkontrol påvirker den måde, folk vælger venner . Høj self-skærme er mindre følelsesmæssigt investeret i deres relationer og har en utilitaristisk opfattelse af "aktivitet partnere. " De kan have en favorit ven med hvem de skal tage på vandreture , en shopping ven , en ven med hvem de kan spille skak og så videre , baseret på hvor god hver ven er på den pågældende aktivitet . Lav selv overvåger , derimod , form dybe følelsesmæssige vedhæftede filer , der går på tværs af domæner , uanset særlige færdigheder . En lav selv-monitor er mere tilbøjelige til at have en bedste ven eller et par bedste venner med hvem han kan lide at gøre alt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.