afslapning tips til stress

Stress er en naturlig fysiologisk reagerer på stimuli fra en persons daglige liv . Små mængder af stress øge produktiviteten , årvågenhed og handlekraft. For meget stress , kan dog medføre afskære negative fysiologiske såvel som psykologiske reaktioner . Nogle problemer, kroniske eller for meget stress kan forårsage , er : hjertesygdomme , søvnproblemer , fedme , depression og autoimmune sygdomme . Håndtering af stress er en vigtig færdighed at have i den moderne verden .

tid alene


Planlægning tid alene hver dag er et vigtigt skridt til at lindre stress . Uanset om det drejer læse en bog , meditere , eller deltager i en favorit tidligere tidspunkt , skal du blot bruge tid alene kan gå langt i faldende de belastninger i dagligdagen .

Support Network


Under en støtte netværk er en kraftfuld afstressende . Mennesker er sociale og kræver interaktion med andre til at fungere . En støtte netværk af venner og familie hjælper i tider med nød og kan hjælpe med at lindre stress ved at skabe et støttende miljø .

Motion


Exercising frigiver endorfiner , som er signalstoffer , som overfører elektriske signaler i nervesystemet . Ifølge MedicineNet. com , " Med højt endorfin niveau , føler vi os mindre smerte og færre negative effekter af stress . " Udover faldende stress , føre endorfiner til en øget appetit , frigivelse af kønshormoner og en styrkelse af immunforsvaret .

Latter


Latter nedsætter stress , afspænder kroppen , øger immunforsvaret , frigiver endorfiner og beskytter hjertet . Se en komedie , besøge en comedy club , læse vittigheder og gøre en indsats for at smile mere . Alle disse tiltag vil hjælpe med at holde sind ud af stress samt skabe flere sundhedsmæssige fordele .

Kæledyr

En kæledyr , såsom en hund , kat , fisk eller en papegøje , hjælper med at reducere stress . Kæledyr holde sind ud af stress , giver underholdning , støtte i afslapning og give kammeratskab .

Hobby

Hobby kan hjælpe en person ved at flytte fokus fra stress til noget af interesse . Fritidsinteresser også en følelse af tilfredsstillelse og realisering . Hobbyer kan hjælpe en person møde andre ligesindede enkeltpersoner og skabe venskaber . Lær at spille et instrument , bliver en bjergvandrer , deltage i en klub , lære et nyt sprog , bygge miniature modeller eller lære en ny færdighed . Mulighederne for hobbyer er uendelige , og de giver alle fordelene af stress relief .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.