angst relief spil

Cirka 18 procent af voksne i USA har en angstlidelse , ifølge National Institutes of Mental Health . Tre fjerdedele af angst syge vil opleve deres første episode i en alder af 21,5 . Typer af angstlidelser omfatter panikangst , obsessiv-kompulsiv sygdom , post-traumatisk stress-syndrom , social fobi , generaliseret angst og specifikke fobier . Der er en række behandlingsmuligheder for undertrykke angst lige fra medicin til at udføre lege og aktiviteter , der naturligt giver angst relief .

udendørs spil


Tag dit sind ud af angst ved at indgå i en tennis , fodbold eller basketball spil . Koncentrere sig om bolden vil hjælpe dig til at glemme alt, hvad der volder dig angst . Spørg en ven eller et familiemedlem til at komme og gøre spillet til en konkurrence . Dette vil tvinge dig til at komme ud af huset , motion og deltage i sociale aktiviteter . Den kombination vil berolige nerverne , mens den handling for at udøve vil rejse endorfin , der medfører et løft i dit humør . Planlæg denne aktivitet et par gange om ugen og holde sig til den rutine for maksimale fordele .

Kunst og Kunsthåndværk


Oversæt indre angst og bekymringer ind i et kunstprojekt . Udtrykke dig gennem maleri, tegning eller lave en skulptur . Det handler om at skabe vil kanalisere din energi væk fra bekymrende . Hvis frit tegning eller maleri giver ikke nok struktur til at skabe en afledningsmanøvre for din angst prøv en maling -by-numre spillet. Dette vil engagere sindet og tvinge det til at kanalisere energi væk fra angst . Lær hvordan du strikke eller hækle og arbejde på et stykke tøj, når du følelser af bekymring dukker op . Strikning og hækling er indviklet arbejde, der kræver koncentration . Syning er en anden stor mulighed for en aktivitet for at få dit sind ud af angst .

Word og Antal Puslespil


Hold et hæfte af krydsord og Sudoku puslespil i din pung , skrivebordsskuffe eller handskerummet . Tag et puslespil , hver gang du føler angst snigende op . Lokalisering ord og løse en sudoku vil tage dit sind ud af dine bekymringer , mens du arbejder din hjerne . Hvis du ikke er en fan af at løse disse typer af gåder overveje at holde et spil kort i stedet for og spille en omgang Solitaire når angst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.