behandlingspsykiatri i 1900-tallet

Det 20. århundrede var en tid med fremskridt inden for mental sundhed behandlinger . Fra trist begyndelse sprang håb og hjælp i form af græsrødder reformer , nye opdagelser og forskning

Tidlig Practices


Mental sundhed behandling i begyndelsen af 1900'erne omfattede institutionalisering , psyko-analytisk terapi , malaria-induceret feber , insulin-induceret koma , lobotomi og primitive former af elektrochok terapi . Disse tidlige praksis var ikke held med at forebygge kroniske sygdomme .

Reform


opfordrer til reformer og en mere human behandling allerede var begyndt i 1800-tallet . Disse fortsatte i 1900-tallet med oprettelsen af det nationale Mental Health Association og Den Nationale Alliance om psykisk sygdom

Discoveries


I 1949 opdagede Dr. John Cade lithium som en effektiv behandling af bipolar lidelse-så kendte som manisk depression . Andre typer af medicin , herunder antidepressiva , benzodiazepiner og antipsykotika blev udviklet til behandling af forskellige psykiske lidelser .

Forskning


The National Institute of Mental Health , som blev oprettet i 1949 , fortsætter med at forske i årsagerne til og behandlinger af psykisk sygdom . Det Nationale Human Genome Research Institute , der blev oprettet i 1989 , hjalp kort det menneskelige genom . Dette kan have indflydelse på den fremtidige diagnose , behandling og forebyggelse af psykisk sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.