hvad betyder post - traumatisk betyde ?

Mange mennesker oplever traumatiske begivenheder i deres liv , og virkningen af disse hændelser kan blive hos den enkelte i de kommende år . " Post-traumatisk " er en term, der anvendes til at beskrive den igangværende virkninger efter en traumatisk begivenhed er blevet oplevet . Ordet post indebærer " efter ".

Om


Udtrykket " post-traumatisk "refererer til Post-Traumatic Stress Disorder ( PTSD ) . Ifølge National Institute of Mental Health , er PTSD en psykologisk tilstand , der forårsager en stor mængde af angst . Nogle gange , er niveauet for angst erfarne immobilisere og begrænser enkeltpersoner forlade deres hjem eller deltage i relationer med andre .

Diagnose


Psykologer , terapeuter og rådgivere udføre en psykologisk evaluering for at afgøre, om en patient har PTSD . Patienter, der indrømmer at leve gennem traumatiske oplevelser som krig , ulykker eller misbrug , og har svært ved at håndtere eller slippe af urolige tanker kan være diagnosticeret med PTSD .

Symptomer


Folk , der har PTSD fortsætter med at genopleve den traumatiske begivenheder , der skete for dem i fortiden . De kan genopleve de øjeblikke i deres sind , eller kan blive mindet om traumatiske oplevelser gennem ekstern udløser såsom billeder, lyde , lugte og smag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.