hvordan man kan fremme velvære gennem håb

Hope , også kendt som kunsten at positiv tænkning , er nyttigt for mange , især i forfølgelsen af wellness . Håber , der ofte bruges som et navneord , er også en vigtig udsagnsord for alle der har behov for bedre sundhed eller den samlede wellness . Det betegner handling på den del af en individuel , det vil sige at engagere sig i positiv tænkning . Det handler om håb kan ændre din krop kemi til fremme endorfiner , hvis frigivelse kan lindre uønsket stress , der er skadeligt for dit helbred og velbefindende

Du skal bruge: .
Pen
Papir .
Tør slette bord .

hvordan man kan fremme Wellness Gennem Hope1 .
Praksis attitude justering . Fra tid til anden , har vi alle negative følelser , der holder os tilbage fra at være det bedste , vi kan være . Men det er yderst vigtigt at vide, når en holdningsændring er nødvendig . Du skal blot navngivning og påstår negative følelser kan forhindre dem i at ødelægge dagen . Nedskriv dine følelser på et stykke papir eller tør slette bord . Når disse foruroligende følelser er anerkendt , er næste skridt at vælge at være optimistisk . Attitude følger ofte aktion en holdningsændring er nemt at gøre og har varige fordele for alle involverede . Selvom attitude justering udgør en stor udfordring for nogle , sundheds-og wellness fordele er indsatsen værd .
2 .
Vælg håb . Det er blevet sagt , at den gennemsnitlige person gør cirka 2. 000 beslutninger hver dag , der vælger at håb er en beslutning, som er enormt gavnligt for helbredet og bærer ikke fortrudt , da optimisme er en væsentlig bestanddel for at opretholde fysiske , følelsesmæssige , mentale og åndelige sundhed og wellness. Uden håb i vores liv , ville der ikke være nogen grund til at stå op om morgenen , ingen grund til at gå videre . Men med håb der er et fyrtårn af lys rundt om hvert sving på vejen , fyring brandene af optimisme .
3 .

Hverve positiv tænkning ved at forsøge at se på situationer i et nyt lys at fremme stresshåndtering . Brug kraften i positiv tænkning for at sænke stress hormon adrenalin , lavere blodtryk og erstatte kaos og forvirring med en tilstand af ro , alt sammen uden brug af medicin . Positiv tænkning begynder ofte med en bevidst ændring af tanke , og derefter , vil du få et nyt perspektiv på omstændighederne . Nogle mennesker bruger distraktion , andre prøver at holde travle og andre beder eller mediterer på at fremme en væsentlig ændring i synsvinkel . Slutpunktet er en frisk perspektiv med et håb fyldt twist .
4 .
Brug visuelle billedsprog til at flytte forbi tvivl og frygt , der er hindringer for positiv tænkning . Forestil dig at gå langs en smuk landevej eller langs kysten strand, hvor det blå vand opfylder den sigtede sandet . Pynt beboelsesareal med billeder af blomster danse i et felt . Hvis varige en svagelighed , forestille dig levende og besøge med sine kære . Hvis deaktiveret , gå forestille uden hjælp , sukkerrør eller rollator gratis .
5 .
praktiserer social optimisme . Begynd at være håbefuld for andre , og i sidste ende bliver en opmuntrer andre . Snart bliver det nemt at gøre , når de støder en personlig håb-udfordring eller en elsket en . Husk , positiv tænkning er en attraktiv egenskab , der bringer folk sammen . Det hjælper smedje relationer og bringer udstråling til dem , der omfavne det .

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig med dig selv , når lære at blive en positiv tænker . Det tager tid og øvelse gør mester .
 • at undgå frustration , er det vigtigt at praktisere social optimisme med andre , før at gøre det for dig selv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.