hvordan man udfører hypnose

Hypnose er en afslappet sindstilstand , hvor du er i stand til at nå dine underbevidste . Under denne tilstand er sindet modtagelig og suggestible . Det er åbent for undervisning , der kan hjælpe dig med at positive forandringer . Hypnose gør brug af denne afslappede tilstand for at løse problemer som angst , søvnforstyrrelser og rygning . Hypnose bruges også til at indgyde selvværd og motivation . Hypnose er ofte misforstået som hypnotisøren tage kontrol over sindet . Under hypnose , behøver du ikke overgive din vilje til hypnotisør . Du er simpelthen åbne overfor forslag , som du kan nægte at følge , hvis de er i konflikt med dine værdier

Du skal bruge: .
Værelse med dæmpet belysning
Komfortabel stol eller sofa .
Hypnose scripts .

Instruktioner1 .
Tal med dit emne om hypnose . Forklar ham de forskellige trin, du skal følge og reaktionerne han kan gennemgå . Samarbejde med faget er meget vigtigt at hypnotisere ham held . Hvis han har haft en dårlig oplevelse i løbet af en tidligere hypnose session , forklarer , at du ikke vil få ham til at gøre noget ubehageligt eller mod hans vilje. Drøfter desuden alle forslag , han ville gerne have, at gøre , efter han har været hypnotisk induceret. Disse instruktioner kan hjælpe ham at skabe en positiv forandring.
2 .
Tag dit emne til en stille , svagt oplyst rum . Sidde ham i en stol eller sofa . Opmuntre ham til at ligge ned , hvis han foretrækker . Ideen er at gøre ham tilpas.
3 .

Spørg genstand til at lukke øjnene , tage en dyb indånding og slappe af . Tal til ham sagte , opfordrede ham til at give slip på forstyrrende tanker og koncentrere sig om afslappende . Fortæl den person, til at fokusere på den ene side af hans krop på et tidspunkt og føler, at det bliver afslappet . Brug denne metode til at slappe af hele hans krop .
4 .
Giv forslaget om, at begge du valgte i første trin . For eksempel, hvis du ønsker at forbedre fagets tillid , fortælle ham , "Du er en sikker person . Du har en smuk personlighed . "
5 .
Oplys dit motiv , du vil bringe ham ud af hypnose . Fortæl ham at du vil tælle baglæns fra fem til en , og det med hvert nummer , han vil føle sig mere opmærksomme og vil åbne øjnene gradvist . Når du har meddelt dette trin , begynder at tælle , da han langsomt kommer ud af hypnose .

gode råd og advarsler


 • Må ikke haste igennem processen med afslappende dit emne . Hvis det er nødvendigt , gentag processen .
 • Brug sætninger på positiv forstærkning , såsom "Det er korrekt "," Meget godt " "Du gør det rigtige , " mens du slapper af emnet .
 • Giv vejledning under hypnose til at skabe en positiv forandring. For eksempel kan du hjælpe ham at slippe af med dårlige vaner eller helbrede fra følelsesmæssige traumer .
 • Færdige hypnose scripts er tilgængelige online.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.