tegn og symptomer på voksne med add

Attention Deficit Disorder , eller ADD , påvirker mange børn og voksne . Men det har en tendens til at påvirke voksne anderledes end børn . Symptomerne kan variere fra at være mild til alt frustrerende , og kan påvirke hverdagen og relationer i dit liv . Ifølge artiklen " Adult Attention Deficit Disorder " på hjemmesiden Mental Health Matters , oplever 10 eller flere af følgende symptomer betyder ADD er mest sandsynligt til stede . Jo før du lærer om symptomerne , jo før du kan udvikle strategier til at håndtere ADD .

koncentration, fokus og Hyperfocus


vanskeligheder med at forblive fokuseret og koncentreret om normale daglige opgaver er et stort tegn på opmærksomhed underskud lidelse hos voksne . Tegn på at have fusion eller fokusere spørgsmål omfatter bliver let distraheret fra en opgave ved hånden ved irrelevante seværdigheder og lyde , bliver kede sig med en opgave for hurtigt , " zoneinddeling ud " i midten af samtaler , svært ved at betale opmærksomhed eller lytte til andre , med udsigt over vigtige detaljer, som kan ende op som fører til ufuldstændig arbejde eller fejl i arbejdet , og svært ved at huske samtaler eller følgende retninger .I artiklen " tegn, symptomer , effekter og behandling af voksne ADD , " fra hjemmesiden hjælpeguide , hyperfocus er opført som en fælles tegn på voksen ADD . Hyperfocus er det modsatte af at have svært ved at fokusere på opgaver . Det er den tendens til at absorbere selv i en opgave, der er ganske interessant, givende og stimulerende for dig . Hyperfocus er en måde at tuning ud det kaos, der kan være at gå omkring dig . Nogle gange , selv om , hyperfocus bliver så overvældende , at du kan miste overblikket over tid og forsømme andre ting , der brug for at få gjort .

uorganiseret , Glemsomhed og Rastløshed


Når du har at gøre med ADD , kan hverdagen synes så ud af dine hænder og ud af din kontrol . Det er vigtigt at bevare overblikket , men at gøre det , når kæmper med ADD kan være yderst vanskeligt. Nogle tegn af at være uorganiseret eller glemsomhed , ifølge artiklen " tegn, symptomer , effekter og behandling af voksne ADD , " omfatter have en rodet derhjemme eller i bilen eller på kontoret rum , der ikke er i stand til at starte eller slutte en række projekter , procrastinating på projekter , kronisk at komme for sent til aftaler og andre arrangementer , konstant at glemme aftaler og andre forpligtelser , og forlægge vigtige elementer såsom regninger , nøgler eller din pung .Hyperactivity eller rastløshed er andre tegn på ADD , og symptomerne på disse omfatter agitation , racing tanker konstant fidgeting eller tale alt for meget.

Impulsivitet og følelsesmæssige vanskeligheder


Impulsivitet er et symptom på ADD til at se ud for . Symptomer på denne del af ADD omfatter reagere uden at tænke konsekvenserne , afbryde andre når der har en samtale , ringe selvkontrol , blurting ud kommentarer, der er uforskammet eller upassende , før vi tænker om dem først, eller handler hensynsløst og med vanedannende tendenser .Symptomer på følelsesmæssige vanskeligheder , et andet tegn på ADD hos voksne , omfatter en følelse af dårlige resultater , der ikke beskæftiger sig godt med frustrerede følelser , bliver let stresset , humørsvingninger , vanskeligheder opholder sig motiverede , har en eksplosiv eller korte temperament , og lavt selvværd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.