hurtige øjenbevægelser uddannelse

Hurtige øjenbevægelser uddannelse , også kaldet øjenbevægelser desensibilisering og oparbejdning ( EMDR ) , er en psykoterapi metode, der hjælper patienter behandle pinefulde oplevelser . Det er oftest anvendes til behandling af post-traumatisk stress-syndrom , men kan være nyttigt i behandlingen af en lang række psykologiske problemstillinger

mekanismen i Rapid Eye Movement Uddannelse


Rapid eye movement uddannelsen finder sted over en længere periode , herunder flere sessioner mellem en terapeut og patient . Patienten bliver bedt om at visualisere den traumatiske begivenhed , han ønsker at tage fat , mens man koncentrerer sig om et objekt bevæger sig frem og tilbage . Patienten identificerer en negativ følelse forbundet med traumet og arbejder på at erstatte det med en positiv tanke .

teorier om, hvorfor Rapid Eye Movement Uddannelse Works


Rapid eye movement uddannelse kan hjælpe fremkalde en drømmeagtig tilstand, som ligner den, hurtige øjenbevægelser eller REM søvn , hvor hjernen er afslappet og i stand til at behandle erindringer og følelser . Alternativt søger fra venstre til højre , kan hjælpe patienten proces erindringer ved at integrere højre og venstre hjernehalvdel .

Kontroverser Om Rapid Eye Movement Uddannelse


Grunden hurtige øjenbevægelser træning virker, er ukendt ( som i september 2010 ) . Nogle forskere mener, at øjenbevægelser er ikke nødvendig , og metoden er grundlæggende ikke anderledes end andre desensibilisering behandlinger . Dog har kliniske forsøg vist, at behandling at være meget effektiv til behandling af post-traumatisk stress lidelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.