hvordan du løser problemer med hukommelsen

Ifølge organisationen Family Doctor , begynder et menneske at miste hjerneceller i en alder af 20 . Som mennesker alder , hjerne celletab forvolder skade på hukommelsen , der forårsager udfordringer minder om oplysninger . Lang sigt og de seneste hukommelse kan være påvirket af aldersrelateret hukommelsestab . Nyere tid henviser specifikt til begivenheder der har fundet sted inden for et døgn af dit behov for at minde dem , såsom forlægge dine nøgler . Visse aktiviteter kan forsinke virkningen af aldringen på hukommelse

Du skal bruge: .
Brain Teaser puslespil .
Kalenderen .


1 .

Udvikle rutiner i dit daglige liv , som vil hjælpe dig med at holde styr på specifikke emner eller begivenheder . Dette kan omfatte udpegning visse steder i dit hus , hvor du altid holde dine nøgler , for eksempel. Over tid vil en gentagelse af denne aktion gør det sandsynligt, for dig at huske, hvor disse elementer befinder sig, når du ikke kan huske , hvor du lægger dem .
2 .
Gentag vigtige ord eller sætninger flere gange yderligere engrain dem ind i din hukommelse . En person, der verbalt gentager en sætning er mere sandsynligt, at kalde det ved slutningen af dagen , end en der ikke gør. Brug denne teknik , når møde nye mennesker , for at huske navne .
3 .
Optag planlagte begivenheder og aftaler , samt opgaver, der skal udføres hver dag , på en kalender og undersøge kalender dagligt . De gentagne visuelle påvirkning af at se en begivenhed , der er anført på kalenderen dag efter dag vil hjælpe dig med at huske det .

4 .
Motion dit sind ved at udfordre det med tankespil , gåder og spil , der vil tvinge dig til at øge hjernens magt . Praksis med krydsord , trivia spil viser eller online tankespil .
5 .
Skab associationer mellem de emner, du har brug for at huske og dine fem fysiske sanser . Knyt en ny faktisk med en lugt , syn , smage, røre eller lyd , der kan bruges senere til at udløse erindring om den vigtige kendsgerning .
6 .

Challenge dig selv mentalt ved at lære nye sprog , læse nye bøger eller tage klasser , som vil udsætte dig til nye oplysninger . Expose dit sind konstant nye ideer , der tvinger det til at være aktiv , åben og derfor mere tilbøjelige til at absorbere og holde minderne .
7 .
Reducer stress i dit liv . Stress forårsager skade på hjernens synapser veje , som er en vigtig del af hukommelsen erindring .
8 .
Træn din krop til at give din hjerne med ilt den har brug for at optræde ved en fuldstændig, sund kapacitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.