hvordan man kan give nonverbale opmuntring

Ikke alle opmuntring skal verbal . Du kan også hævning en person eller motivere ham til at gøre det bedre i livet i ikke-verbal måder . Det kræver en vis indsats og kreativitet . Den type non- verbal opmuntring du beslutter at give afhænger af den person , du forsøger at hjælpe og og hans særlige behov
1 .
Tilbyd dine ressourcer som en form for opmuntring . Hvis din gode ven netop uddannet fra college og hun tænker på at starte et bageri , og du ejer en , lad hende arbejde på dit bageri i et par måneder , så hun kan få nogle erfaringer i bagværk forretning . Også købe nogle bøger om små virksomheder for hende at læse .
2 .
fejre personens succes . Hvis din storebror overvandt kræft i hjernen og er nu en lykkeligt gift far med børn , får sammen med sine gode venner og dine andre pårørende , og planlægge en fest til ære for hans resultater. Inkludere din brors foretrukne måltider og har hver gæst bringe en lille gave til ham .

3 .
Giv personen nogle omtale . Hvis din lokale avis accepterer gratis adgange fra læsere, der ønsker at skrive noter af opmuntring til deres kære , så send dit note til avisen . I noten . redegøre for, hvordan den enkelte inspirerede dig til at blive et bedre menneske og lade hende vide , at du altid vil være der til at yde støtte .
4 .
Show fysiske hengivenhed Hvis dine tvillingesønner klarer sig godt i deres Little League kampe , knus dem og give dem håndklap i spil . Eller hvis din datter er blevet vundet videnskab messer i skolen , give hende knus og opmuntrende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.