hvordan man laver konditorer u00ABsukker med stevia

Uanset om du er på et lavt sukkerindhold diæt eller du blot ønsker at spise godt , kan du bruge Stevia som et sødestof . Urten har en smag , der er naturligt sød som sukker , uden glukose eller kalorier af fast sukker . Erstatte Stevia for almindeligt sukker gør det til et nyttigt og lige så lækkert ingrediens i desserter og drikkevarer . Vide hvordan man laver Stevia konditorer «sukker giver dig mulighed for at bage småkager, kager og andre dessertopskrifter

Du skal bruge:
2 kopper pulveriseret Stevia rod
. 1/2-cup særlige bager sukker .
Electric mad mølle .
Opbevaring krukke eller skål .


1 .
Føj særlige bageren sukker til mad mølle . Særlige bageren sukker kan findes i købmandsforretninger og bageri levering butikker . Det er en fin sukker, er en lille smule større i krystal end konditorer « sukker .
2 .
Kombiner pulveriserede Stevia rod med de øvrige ingredienser i maden mølle. Stevia kan købes fra helsekost butikker . Det er også sælges kommercielt som en kunstig sødestof i mange dagligvarebutikker og supermarkeder .

3 .
Fastgør låget af den mad minisliberen og drej indstillingen til " High ". Tillad vinkelsliberen til at blande og male indholdet i et fint , hvidt pulver .
4 .
Hæld den deraf konditorer « sukker i en krukke eller opbevaring container . Gem det, indtil du skal bruge den . Det kan bruges af den samme målinger som standard konditorer « sukker , fordi den har den samme konsistens og smag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.