mental sundhed politik & fortalervirksomhed for patienters rettigheder

Ifølge National Institute of Mental Health , en anslået 26,2 procent af amerikanske voksne lider af psykiske lidelser hvert år . Ansvaret for at forstå psykisk sygdom , behandlingsmuligheder og patientrettigheder ofte falder til familiemedlemmer og kære , som skal optræde som patientens advokat

Overvejelser


Hvis du eller et familiemedlem får behandling for en psykisk sygdom , så husk at du skal være involveret i at skabe og forstå behandlingen planen , og eventuelle spørgsmål eller problemer bør være tilstrækkeligt belyst . Føre en liste over alle læger og plejepersonale " numre , og en liste over alle taget medicin . Fører et register over udnævnelser , tests og besøg .

Betydning


Ifølge Patientklagenævnet Bill of Rights af American Psychiatric Association , en patient har ret til at kende de rette kvalifikationer, behandlende , om de finansielle overvejelser herunder forsikringsdækning , betalingsmuligheder og hvordan klager skal håndteres . De har også en ret til privatlivets fred og fortrolighed .

Funktion


Mental sundhed patienterne generelt skal give tilladelse til hospitalsindlæggelse, selv om der er nogle undtagelser . Et sygehus kan have en patient i visse situationer som når der er en troværdig trussel mod sig selv eller andre, og observation er nødvendigt at fastslå betydningen af truslen om skade . Tidshorisonten for sådanne indlæggelser er typisk omkring en uge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.