psykologiske problemer

psykiske lidelser påvirker mennesker på forskellige måder fra en dyb depression til sindet skabe andre tegn i livet . Nogle psykiske lidelser kan behandles med medicin , men behandling for personlighedsforstyrrelser er typisk terapi . Nogle psykiske lidelser anses genetiske mens andre er forsvarsmekanismer som følge af barndommen traumer .

Bipolar lidelse


Tidligere kendt som manisk depression , bipolar lidelse skift en persons humør , hvilket ekstreme op-og nedture . Folk, der har en Bipolar lidelse kan lide beskadiget relationer , dårlige resultater i skolen eller på arbejdet, eller selvmord , ifølge National Institute of Mental Health . Mani og depression er typisk de to poler for folk , der har bipolar lidelse . Mani er beskrevet som en høj følelse med barnlig energi eller irritabel humør og høje niveauer af agitation . Tale hurtigt , med høj-risiko adfærd , herunder shoppetur og manglende seksuel hæmninger , og ikke sove eller sover meget lidt er symptomer på mani . Depression bringer en udmattet følelse , håbløs tanker og selvmordstanker eller planer . Selv om der ikke er nogen kur mod bipolar lidelse , kan sygdommen gå i tilbagefald ved hjælp af antidepressiv medicin , stemningsstabiliserende og psykoterapi . Lithium er et af de mest almindelige lægemidler , der anvendes til behandling af bipolar lidelse .

Skizofreni


Skizofreni er en psykisk lidelse , der påvirker hjernen og får folk til at høre stemmer andre ikke høre eller forestille mennesker er efter dem . Skizofrene kan også tro, at en person eller en gruppe af mennesker er offentliggørelsen af deres tanker rundt om i verden . Skizofreni påvirker 1,1 procent af befolkningen hvert år , ifølge National Institute of Mental Health . Sjældent vil skizofreni påvirker børn , som regel udvikler sig i mænd i deres sene teenageår til først i 20'erne og kvinder i alderen 20 og 30 . Skizofreni behandles med medicin .

Borderline Personality Disorder


Fangsten sætning til grænsetilfælde personlighedsforstyrrelse ( BPD ) er " Jeg hader dig ikke forlade mig ", som også er titlen på en bog om BPD . Selv om den person kan ønske at have kærlige relationer, følelsesmæssig ustabilitet , skæve selvopfattelse af at føle sig værdiløse , vrede , impulsivitet og hyppige humørsvingninger ofte skubbe væk de mennesker , der er tættest på de ramte , ifølge Mayo Clinic . Symptomer på BPD omfatter frygt for at være alene ; problemer med at styre følelser og instinkter , upassende vrede og risikable adfærd , herunder hensynsløs kørsel , impulsiv shoppetur , seksuel promiskuitet og brug af narkotika .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.