ting man kunne gøre for at lindre stress

vedholdende stress kan føre til sygdom , søvnløshed og manglende evne til at fungere normalt . Stress på kroppen resulterer i træthed og nedbryder immunsystemet , så du åben for sygdom . Visse teknikker kan lindre stress og slappe af sind og krop . Indarbejde disse metoder i dit daglige liv , kan hjælpe med at mindske de negative psykiske og fysiske effekter forbundet med stress .

Yoga


Arbejde ud ved at køre eller aerob træning kan være godt for kroppen , men på grund af dens hjerte-dunkende krav , kan ikke arbejde for at slappe af stressende sindet . Yoga inkorporerer vejrtrækning og meditation øvelser sammen med stretching , der udleder knuder i muskler , men også slappe af sind og ånd . Langsom udspænding og blid bøjning er bedst egnet til at afhjælpe stress , der afvikler i din nakke og skuldre .

Vejrtrækning


Mennesker med stress og angst har en tendens til at trække vejret ind med kort , overfladisk vejrtrækning . Åndedrætsøvelser hjælpe den Lidende koncentrere sig om deres vejrtrækning . Med langsom indånding og udånding , puls falder , og sindet slapper af. Braklægning 10- minutters intervaller tre gange i løbet af dagen til at praktisere åndedrætsøvelser og slappe af dit sind og krop .

Afsondrethed og Musik


Find et afsondret område af huset eller gården . Dette kan være i badekarret eller en græsplæne stol i skyggen træ i hjørnet af gården . Afslappende for 15 minutter i en varm , lavendel-duftende badekar kan sooth trætte muskler og give dig den private tid , du har brug for at samle dine tanker . Afspil musik eller lytte til musik fra din MP3 -afspiller , som du hvile i helligdommen i din baghave .

se film eller læse


eskapisme er ofte en måde for folk at lindre stress i deres liv . Læse en god bog eller se en interessant drama giver en flugt fra de belastninger i livet , og tilbyder en måde at glemme bekymringer , at cloud vores sind . Ved at flygte stress for en stund , kan du se på situationen i et nyt lys og opdage det er ikke så slemt , som det syntes før.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.