vanedannende personlighed typer

Vi kender dem alle sammen . De er vores familie , vores venner og vores kolleger-mennesker , hvis liv er styret af en afhængighed . Deres sygdom er kompleks og behandling programmer er ofte forgæves . Ifølge " American Scientist , " færre end en tredjedel af alkoholikere erfaring bedring efter to års behandling . Mange i den mentale sundhed samfund mener , at identificere de mest sårbare personlighed typer kan hjælpe i kampen mod afhængighed .

Stressede eller ængstelig personlighedsforstyrrelse Type


Nogle mennesker er mere sårbare over for afhængighed , når de oplever et højt niveau af stress . De mangler sund mestringsstrategier og vælger at undgå problemer ved at dreje til alkohol , gambling og andre hurtige løsninger . I stand til at tolerere ubehagelige følelser i længere tid , de søger ud øjeblikkelig retsmidler for deres følelsesmæssige smerte .

asocial Personlighed Type


asociale mennesker handler impulsivt at få øjeblikkelig tilfredsstillelse , de tørster . Fordi de ikke føler, at de passer ind i samfundet , de trodser sine normer ved at lyve , stjæle og manipulere . I stedet for at lære af deres fejl eller føler anger for den smerte , de har forvoldt , spille asocial folk offeret , der peger fingre af skylden overalt , men på sig selv .

Umodne Personality Type


Den umodne personlighed type er set hos mennesker der har aldrig vokset fra den selvcentrering af barndommen . De har tendens til at blive bundet til deres forældre i stedet for at tage ansvar for sig selv . Selv om de har udrettet meget i livet , er de stadig pralende . Deres usikkerhed gør , der er stærke venskaber vanskeligt, hvilket resulterer i isolation, og en afhængighed af afhængighed for virksomheden .

Passiv-aggressiv personlighedsforstyrrelse Type


Passive-aggressive folk ikke råbe eller bruge fysisk intimidering . Faktisk de ofte ligner det roligste folk i lokalet. Men inde føler ude af kontrol og er fyldt med en dyb vrede , de ikke ønsker at anerkende . Fordi de ikke er i stand til at udtrykke deres følelser i sunde måder , folk kan lide denne udvej til subtile former for repressalier , såsom sabotere bestræbelser på omkring dem , eller maskering fornærmelser med erhverv af kærlighed og bekymring .

Self-straffende Personality Type

De selvstændige straffende personlighed type er bekendt med hans vrede , men er bange for han kan blive voldelig og skade nogen . Stedet for at arbejde på årsagen til hans usunde følelser , undertrykker han dem . Hans afhængighed er en form for selvstændig straf , fordi han er fuldt ud klar over de negative konsekvenser i hjemmet og på arbejde, men han ser ingen anden måde at lindre sin indre spænding .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.