virkningerne af sport på følelsesmæssige sundhed

Uanset om du spiller et spil indendørs eller udendørs , deltagelse i sport giver mange fordele . Kraftig motion fra sådanne aktiviteter som fodbold eller tennis med til at forhindre forskellige sygdomme . Følelse fit kan hjælpe dig føle sig godt følelsesmæssigt. Selv de spil , der ikke indebærer en masse motion spiller en vigtig rolle i karakter bygning . Dog holdning er vigtig . Hvis dit hjerte ikke er i det, kan sport tage en vejafgift på dit følelsesmæssige sundhed .

Depression og Angst


Fysisk træning fremmer produktionen af endorfiner . Disse proteiner handle på hjernen for at reducere opfattelsen af smerte . Ifølge Mayo Clinic , hæmmer fysisk aktivitet frigivelsen af kemikalier immunsystemet , som kan forværre depression . Den holder også kropstemperaturen høj , og dette hjælper med at berolige dig .Motion fremmer også sund søvn og fungerer som en distraktion , der holder sindet væk bekymringer . Forskere fra University of Bristol og Cardiff University fandt , at mænd , der brugte fritiden til heavy- intensitet aktiviteter såsom fodbold eller løber var mindre tilbøjelige til at udvikle depression end dem , der var mindre aktive .

Tillid


Øget fysisk kondition og evne øger tilliden . Sport giver også mulighed for at sætte mål og nå dem . Ifølge Marianne Engle , Ph. D. , klinisk assistent professor ved New York University Child Study Center , sport giver børnene til at udvikle lederevner , kritisk tænkning , selvdisciplin , tillid og respekt for andre .

Øget Angst


Performance i sport arbejder som motivation for nogle atleter , mens den for andre er det stress og angst . Forventninger tilskuere føje til præstationsangst , at en professionel sportsudøver kan opleve før og under arrangementet . Også for nogle personer , at vinde og tabe i sport er alt der tæller, og de kan blive alt for konkurrencen.

Aggression


Der er debat om , hvorvidt sport udløser aggression blandt spillere og tilskuere , eller hvis det bare giver dem en mulighed for at frigive deres naturlige aggression .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.