Den bedste arbejdsplads stress relievers

Selvom stress kan hjælpe dig presse igennem sidste -øjebliks- frister , kan det også have en meget skadelig virkning på dit helbred . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , er arbejdet en top stressor for amerikanerne , især da betingelser kan omfatte en stor arbejdsbyrde og lange arbejdstider , dårlig kommunikation eller isolation , blandt andre . Heldigvis kan mange dagligdags teknikker hjælper dig diffus stress på jobbet og sætte dine arbejdsrelaterede angst i perspektiv .

Laugh


En følelse af humor kan gå en lang vej med at afhjælpe stress på arbejdspladsen . Når ting går galt på arbejdspladsen-og de vil-det er bedst at sætte situationen i perspektiv ved at indse, at selv om begivenheden er uheldigt , det er ikke verdens ende , eller din karriere . Selv når der er nogen større ulykke at beskæftige sig med , latter og overfladiskhed er en af de bedste måder at komme igennem det kedelige og ubehagelige af forskellige arbejdssituationer , ifølge " Forbes "magasin . Nogle gange betyder planlægge ved at indlæse en komedie sketch på din mp3- afspiller eller bringe en humoristisk bog til at arbejde . Andre gange kan grine over en vittighed eller sjov historie med kolleger også gøre det trick , og lette den stressende situation ved hånden .

Stretch


Stress relief på jobbet kan være lige en armslængde væk . Ifølge " Forbes , "enkle strækninger kan være top stress relievers på arbejdspladsen. Disse dage , er mange virksomheder , der tilbyder stress-nedsættelse workshops eller tillader deres ansatte tid til at hovedet til et nærliggende fitnesscenter eller yoga studio for at få deres daglige times zen . For de mange arbejdere , der ikke har denne luksus , dog kan et par enkle strækker i rammerne af kontoret også være ganske gavnligt . Når du føler dig stresset på arbejdet , så prøv denne stress-reduktion stretch : stå i en dørkarm og holde den ene arm på en 90- graders vinkel mod det . Drej din krop i retning af den modsatte arm , tager et skridt i den retning . Denne øvelse kan lindre øverste ryg spændinger og hjælper dig med at opretholde en mere oprejst , afslappet positur .

Engager Dine sanser


Ud over stretching , der er flere andre fysiske teknikker til at engagere dine sanser og slappe af sindet , selv i det mest stressende øjeblikke . Nonprofit mental sundhed organisation Helpguide billethajer små sensoriske træk som nogle af de bedste afstressende teknikker . En måde at slappe af og genoplade er at forlade dit kontor i pauserne og tage en tur rundt om blokken eller bygning . Som du går, indånder i luften omkring dig og forsøge at være bevidst om dine omgivelser snarere end drøvtyggende om emner på kontoret . Eller brug pauser til at lytte til beroligende musik eller tale med en elsket en på telefonen . Mens han var på dit skrivebord , indånde styrkende dufte såsom pebermynte , kaffe bønner eller citron , eller nyde en mynte slik med fokus på smagen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.