Jacobson afspændingsteknikker

Jacobsons progressiv muskelafspænding teknikker er designet til at hjælpe folk til at klare stress . Gennem en to-trins proces af spænding og afslapning , hævder emner , der skal mere kontrol over deres fysiske reaktion på stressede situationer , de hævder , at deres almindelige muskelkramper og smerter aftager , og at stress og angst niveauer er formindsket

Baggrund .


progressiv muskelafspænding , eller PMR , er en teknik, der blev udviklet af Dr. Edmund Jacobsen i 1939 . PMR -processen har til formål at afslappe musklerne af den menneskelige krop i to trin . Det første trin kræver det emne bevidst anvende spænding til bestemte muskelgrupper i kroppen , og i det andet trin , udgivelser emnet denne spænding at mærke en markant forskel på, hvordan hun føler , når trykken og smerte er strømmet væk . Evnen til at se forskellen mellem spænding og afspænding giver emnet at knytte udånding og visse ord eller sætninger med ro , således at hun for at opretholde mere mental kontrol over kroppen .

Anvend Tension


Fokus dit sind på en bestemt muskel gruppe som for eksempel musklerne i venstre hånd . Anvende spænding til denne muskel gruppe i omkring otte sekunder-i dette tilfælde ville du gøre en knytnæve . Inhale som du anvender , og hold den muskelspændinger . Prøv din sværeste ikke kan anvendes samtidigt spænding til andre muskelgrupper , som for eksempel , den venstre skulder muskler . Det kan være svært helt at fokusere på en muskel gruppe i starten, men din teknik bedre med praksis . Hvis den passende mængde spænding anvendes , bør du føle muskel gruppe begynder at dirre eller ryste . Det er også normalt at føle en vis smerte , hvis øvelsen er udført korrekt .

slipper Tension


Efter otte sekunder er gået hurtigt og pludseligt slippe spændinger . Udånder som spændingen udgivelser og smerten aftager . Dette får dig til at associere udånding med udgivelsen af tæthed og smerte . Mange mennesker bruger også en cue ord eller en sætning , som de udånder , som " slap "eller " lade det gå " , som de lærer at associere med en følelse af afslapning . Forbliver fokuserede på forskellen du føler mellem den spænding og frigivelse , og du bør forestille skiftet som en strømmende proces som vand fra en vandhane . Forblive afslappet i 15 sekunder , før du gentager processen . Du bør føle forøges eller intensiveres fornemmelser i anden omgang .

Forslag


Praksis PMR i en rolig , stille sted , og bære løstsiddende , behageligt tøj . Planlæg din praksis gange væk fra måltider , og ikke ryge eller bruge rusmidler samtidig med at øve PMR . Du kan sidde eller ligge ned samtidig med at øve PMR , men mødet kan være at foretrække som ligger ned , kan forårsage døsighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.