hvordan man kan overvinde nerver & sceneskræk

Nerver og sceneskræk er normale og kan ske for enhver . Det betyder ikke noget hvor mange gange du har gjort noget , kan du stadig blive nervøs . Det meste af den tid, du bliver nervøs , når tvivl eller bekymre kryber ind i dit sind . Dette kan medføre, at du mister fokus , har en dirrende stemme , gør dit sind gå tom , og har andre fysiske symptomer . Heldigvis er der måder at hjælpe dig med at håndtere nerver og sceneskræk , så dine resultater ikke kommer til at lide

Du skal bruge: .
Store kartotekskort eller ark papir .

Instruktioner


1 .
Forbered dig selv så meget som muligt for hvad du laver . Intet er bedre end forberedelse . Du vil sikkert stadig få nervøs , når du udfører , men det er naturligt . Hvis du er velforberedt , så er det en mindre ting, du skal bekymre dig om .

2 .
Øv at gå gennem din rutine tidligt og ofte . Uanset om du spiller musik på scenen eller give en tale , bør du øve dig som om du er foran en menneskemængde. Spørg familie eller venner til at lytte og se dig , fordi man nogle gange får mere nervøs foran dem , end foran en skare af folk, du ikke kender .
3 .
Bliv fortrolig med det sted , hvor du skal udføre . Hvis du ikke får lov til at gå til det faktiske sted, så bare forestille sig at være der , når du praksis . Når du er fortrolig med det sted, hvor du udfører , så vil det reducere nerver og sceneskræk , når du rent faktisk kommer derhen .
4 .

Få masser af søvn natten før forestillingen . Når du er veludhvilet , dit sind er skarpere , så du vil føle sig mere trygge. Må ikke overanstrenger dig selv aftenen før eller på dagen for din præstation . Det er lige så vigtigt at få din krop så parate, som dit sind .
5 .
holde fokus og være sikker i din forberedelsestid. Selv når du udfører , hvis du laver en fejl , skal du ikke gå i panik og stole på dig selv til slut stærk . Hvis du begynder at tænke om at være perfekt , så vil du blive mere tilbøjelige til at få nervøse og laver en fejl .
6 .
Lad ikke publikum størrelse skræmme dig . Uanset om du udfører en stor eller lille publikum , er det let at blive nervøs . I de fleste tilfælde er publikum der bare at have det sjovt og nyde forestillingen. De vil ikke være alt for kritisk over for dig , så du skal ikke være enten .

7 .
Stop bekymre sig om alt og bare have det sjovt . Du ved du har gjort forberedelse og praksis , så alt hvad du skal gøre er at udføre . Have det sjovt , vil gøre dig mere afslappet og selvsikker , så du vil være i stand til at håndtere dine nerver og sceneskræk meget lettere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.