søvnløshed årsager

Folk har svært ved at sove fra tid til anden . Det er kun , når dette bliver hyppigere , og når den person, der bekymrer sig om det , at søvnløshed bliver et problem . En person med søvnløshed kan finde det vanskeligt at falde i søvn eller har vanskeligheder med at forblive i søvn om natten . Bortset fra , at en person frustration og træthed , kan søvnløshed være knyttet til forskellige helbredsproblemer . Ifølge den amerikanske Department of Health og Human Services , så mange som 40 millioner amerikanere lider af søvnproblemer hvert år .

Stress


Søvnløshed er ikke usædvanligt , når der foretages en særligt stressende periode . Men denne gange udløser kronisk søvnløshed , og genetablere en sund søvn mønster kan være svært . Nogle mennesker bekymre sig om , hvorvidt de vil være i stand til at sove , selv inden du går i seng . Dette vil igen , forårsager søvnløshed som den person ligger vågen bekymre sig om ikke at kunne falde i søvn .

Health Issues


Sundhed problemer ofte forstyrrer søvnen . Mennesker, der lider smerte , måske fra en tilstand som gigt , kan finde den smerte holder dem vågne om natten . Hjertelidelser og vejrtrækningsproblemer kan gøre det svært at ligge bekvemt . En overaktiv skjoldbruskkirtel kan give uro og søvnløshed . Kvinder kan opleve, at overgangsalderen medfører forstyrret søvn mønstre .

Narkotika og alkohol


Narkotika og alkohol forstyrrer naturlig søvn , og folk, der har trukket sig fra stofmisbrug også rapporterer om problemer med søvn . Ikke alene ulovlige stoffer årsag søvnproblemer , men også ordineret medicin , såsom beta-blokkere , kan forårsage forstyrret søvn .

Andre forstyrrelser


En persons søvnløshed kan være forårsaget af andre påvirkninger , såsom en partner, som snorker , højlydt naboer eller skifteholdsarbejde. Især kan natarbejde forstyrre kroppens naturlige ur og søvn mønster . Kortsigtede søvnproblemer kan være forårsaget af jetlag . Selve miljøet kan spille en rolle , for eksempel kan soveværelse eller sengen er for varmt eller for koldt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.