spil at spille med psykisk sygdom hos patienter

Folk, der lider af en psykisk sygdom-som f. eks. depression , bipolar lidelse og skizofreni-har ofte svært ved at tænke klart , koncentrere sig, huske , organisere og være opmærksom . Disse virkninger af psykisk sygdom er kendt som kognitiv dysfunktion og kan påvirke patientens evne til at leve uafhængigt og ophold behandling kompatibel . Patienter, som deltager i kognitiv udbedring aktiviteter viser en betydelig forbedring. Spil , der er målrettet kognition , social interaktion og motion kan hjælpe patienter med psykisk sygdom .

Problemløsning Games


Spil , der kræver problemløsning færdigheder kan forbedre kritisk tænkning . Computer -baserede spil , som kræver , at spilleren løse et mysterium eller puslespil , er engagerende og kognitivt udfordrende . Et studie undersøgte effekten af patienter med skizofreni spille " Hvor i USA er Carmen Sandiego ? " I undersøgelsen fandt sted over fem uger og omfattede bi-ugentlige sessioner af at spille spillet . Ved afslutningen af undersøgelsen patienterne havde forbedret problemløsning færdigheder . Disse fordele fortsatte efter afslutningen af studiet .

Memory Spil


Spil , der fokuserer på hukommelse kan bidrage til at forbedre kognition hos patienter med psykisk sygdom . Hukommelsen spil kan verbale kampe spillet sammen som kræver spillerne til at huske ord i orden . En favorit huskespil for nogle begynder med en person siger, " Jeg har tænkt mig at Paris og tage ", så de vælger en vare starter med en " A. " Den næste person gentager ordene og det første punkt , derefter føjer et element starter med en " B " Da hver person tilføjer elementer alfabetisk spillet bliver mere udfordrende . Kort spil som Go Fish eller endda elektronisk spil som Simon kan også forbedre hukommelsen .

Fysisk Games


Spil , der kræver fysisk motion som fodbold , basketball , baseball , bowling og tennis kan gavne patienter med psykisk sygdom . Fysisk træning kan mindske symptomerne på depression og hjælpe patienterne med at klare , ifølge Dr. Ken Duckworth , den medicinske direktør for Den Nationale Alliance om psykisk sygdom . Patienterne er indskrevet i et program for fodbold therapy forbedret på områder af socialisering, koncentration og tillidsskabende .

sociale spil


Spil , der kræver sociale interaktion kan forbedre patientens sociale kognition . Rollespil , paradeforestillinger , Pictionary og anden gruppe spil hjælpe med at undervise et passende samspil , teamwork og samarbejde . Disse spil også bidrage til at nedbryde stigmatisering for patienter med psykiske sygdomme som andre finder nydelse med deres samspil.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.