stadier af sorg

Du skal bruge:
Stor kartotekskort eller ark papir

Alle bedrøver på deres egen måde . Nogle vil udstille kun et par af de anerkendte stadier af sorg , mens andre vil passere gennem hver fase . Der er ingen bestemt rækkefølge , hvormed de vil bevæge sig fra et stadie til et andet . Det er mere vigtigt at forstå forskellene i de faser af sorg for at identificere dem og ved, hvordan de skal reagere.

Benægtelse


Den benægtelse scenen præsenterer en uvilje mod at acceptere årsagen til sorg . Nogle vil ignorere den kendsgerning, at situationen helt , mens de langsomt lod det synke ned i dem . Andre vil reagere , som om ingen fortalte dem om årsagen til sorg . En periode med benægtelse er naturligt , især efter at have modtaget ekstremt stressende nyheder . Hvis du bemærker at benægtelse scenen varige alt for lange , søge rådgivning for at bistå med at arbejde igennem scenen til en naturlig beslutning .

Vrede


Den vrede fase er den nemmeste at identificere . Mennesker, der står denne fase kan være voldelige og destruktive . De kan lange ud efter de mennesker omkring dem fysisk eller følelsesmæssigt . De kan blive destruktive med deres personlige ejendele eller med andre folks ejendom . Nærmer man i denne fase af sorg kan være farligt , så vær opmærksom og forlade, hvis du føler dig truet . Prøv at minimere de fysiske skader på deres ejendom , hvor det er muligt. Hvis du er vidne dem skade sig selv eller høre dem truer med at gøre det , indskyde øjeblikkeligt og ringe til politiet . Det kan forværre deres vrede , men det er mere vigtigt at holde dem sikkert .

forhandlinger


forhandlingskraft fase er en dybt personlig scene . Det indebærer løfter eller sammentrykker ofte til en guddom , som de føler sig tæt . Giv dem tid til at se denne fase af dens indgåelse , men er fortsat til rådighed, hvis de beslutter at nå ud til dig . Dette er en personlig scene , men det er ikke ualmindeligt for folk til at omfatte dem, de er særligt tæt på. Forsøg ikke at indskyde mod deres ønske om at søge åndelig vejledning i denne fase som dermed kunne udløse en voldsom vrede scene .

Depression


Det depression scenen ligner den følelsesmæssige tilstand, som det stammer fra sit navn . De kan trække sig ud af andres selskab ; følelsesudbrud såsom gråd er mulige . Meget ligesom overenskomstforhandlinger scenen , stadig tæt nok så de kan nå ud til dig hvis de ønsker . Se dem omhyggeligt for tegn på selvforskyldt skader og hvis du ser nogen tegn på disse kontakte myndighederne straks . Hvis du ønsker at være sikker , skal du fjerne alt, hvad de kunne bruge til at pådrage sig skader.

Accept

Accept er den endelige fase af sorg -processen . Dette er den fase, hvor folk accepterer , hvad der er sket , og se, at deres liv fortsætter efter den begivenhed , som udløste den sorg . Når de har nået dette stadie , ikke konfrontere dem med den proces, de netop har oplevet . Lad dem komme til dig om deres sorg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.