stresshåndtering & rådgivning teknikker

Medline Plus , en udvidelse af National Library of Medicine , identificerer både formelle og uformelle støtte -systemer som en af de vigtigste faktorer i forvaltningen stress . Selv om nogle stress er en positiv indflydelse på folks liv , for meget stress påvirkninger dag-til-dag fungerer på en måde, der skaber fysiske og følelsesmæssige spændinger eller angst . Rådgivere genkende flere teknikker til stresshåndtering , der forekommer både i og uden rådgivning sessioner .

kognitive tilgange


Kognitiv psykoterapi er en rådgivning, strategi , der fokuserer på at konceptualisere intellektuel strategier til at håndtere stressede situationer . Det første skridt til at håndtere stress med en kognitiv terapi tilgang er at identificere de typer af negative tanker og overbevisninger , som bidrager til stress ; kunden kan blive bedt om at holde en dagbog , der afspejler deres tanker under stress situationer , eller at genopleve en stressende øjeblik i en terapi session. Efter tanker er identificeret , rådgiveren arbejder med kunden for at udvikle strategier for at bortvejre eller rationalisere negative tanker , der formere stressreaktioner . Justitsråden foreslår strategier for problemløsning som brainstorming eller tænker højt . Rådgiveren kan gå klient gennem en rollespils aktivitet, gør det muligt for kunden at praktisere stresshåndtering strategier med hjælp fra vejlederen . Fokus i kognitiv terapi er ved at stole på intellektuel tilgang , snarere end opførsel nærmer sig, at håndtere stress .

Symptom Management


Mens nogle teknikker fokus på at fjerne årsagerne eller aggravators af stress , et symptom management tilgang giver kunderne adfærdsmæssige strategier til håndtering af stress i det øjeblik, en stress symptom opstår . Stress symptomer kan omfatte hovedpine , følelse af angst , åndenød eller væsentlige ændringer i sove eller spise . Symptom forvaltning tilgange behandle fysiske manifestationer af stress snarere end årsagen til stress i håb om at forvalte symptomer gør klienten føler sig mere i kontrol , og derfor mindre stresset . En rådgiver kan gennemgå flere strategier til håndtering forskellige typer af stressreaktioner . For eksempel kan rådgiveren gennemgå kontrolleret vejrtrækning teknikker til styring angst eller anbefaler regelmæssig massage for at frigive muskelspændinger forbundet med stress . Strategier for at opretholde en regelmæssig kost og sove tidsplan opfordres også til som en måde til både bekæmpe stress adfærd og forhindre usunde vaner fra formning , som kunne skabe yderligere stress .

Stress Uddannelse


En stress uddannelse tilgang til stresshåndtering tilbyder en mere holistisk tilgang . Klienten modtager undervisning om hendes særlige stress udløser , reaktioner og strategier . En rådgiver kan også give oplysninger om forholdet mellem ekstern stress og indre fysiologiske reaktioner , der skaber fysiske symptomer som angst eller en følelse af sygdom . Målet med stress uddannelse er at give kunden mulighed for at identificere , hvilke aspekter af stress er i hans kontrol , og hvilke ikke. For eksempel kan en rådgiver forsøg på at formidle , at selv om det ikke er muligt at styre adfærden hos en anmassende boss , kan kunden kontrollere sin egen reaktion på hans chef adfærd . Den grundlæggende forudsætning for stress uddannelse er , at jo mere vidende en klient handler om stress , jo mere komfortabel klienten vil føle i stressede situationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.