tips til at opbygge selvtillid

En manglende selvtillid kan føre til dårlig beslutningsprocessen i karrierevalg , relationer og penge forvaltning . Det kan endda føre til selvdestruktiv adfærd , afhængigt af de finansielle eksperter og inspirerende taler JD Roth . Roth tyder på, at frygt er en fjende af tillid . Med succes opbygge tillid , skal du samtidig overvinde din frygt .

lov Trygge


Dressing godt , taler klart , at øjenkontakt med andre , der sidder i den forreste del af rummet og smilende er den adfærd af en sikker person . Efterligne disse former for adfærd , selv om de ikke kommer til dig naturligt , vil hjælpe dig føle sig mere trygge. En artikel offentliggjort af " Psychology Today " hjemmeside antyder planlægning sociale forpligtelser ind i dit liv som en handling af tillid . Vente, til du føler dig sikker før planlægning datoer og andre sociale udflugter er kontraproduktivt . Deltager i disse aktiviteter skaber mulighed for at se , hvordan sikker folk opfører sig , og giver dig en model , hvorfra man kan lære .

Koncentrer dig om Succes


Boligen på tidligere fejltagelser er en sikker måde at fodre frygten for fiasko og sabotage tillid . Reflektere over succes bygger tillid og holder dine tanker positive . Skrivning af en liste , eller endda et formelt dokument succeser , giver dig et værktøj til at reflektere over på tidspunkter, hvor negative tanker er løbet løbsk . Forstår, at manglende sker for alle , ikke bare dig . Fokus på succeser vil hjælpe dig være mere modstandsdygtige , når det uundgåelige afvisninger forekomme .

sætte et mål


Goal indstilling giver en praktisk , trin-for-trin proces for at opbygge tillid . Holde mål realistiske og opnåelige er nøglen til at opnå dem . Skrivning til Zen Vaner , Leo Babuta tyder sætte mål , der kan ske med trin . Målet om at " bruge færre penge " er mere produktive, når det ledsages af en liste over handlingsrettede tiltag , såsom etablering automatiske betalinger med kreditkort for at fjerne sent gebyrer og lave kaffe derhjemme . Når mål er opdelt i mange små skridt , du har flere muligheder for at opleve succes og skabe tillid .

Forestil dig et positivt resultat


visualisere eller forestille sig en vellykket resultat , kan hjælpe dig med at løse ubehag i sociale og forretningsmæssige situationer . At se sig selv på en date med en person, din tiltrukket eller sidder på kontoret på dit nye job som fastslår muligheden for , at succes i dit sind og giver dig mulighed for at mentalt praksis , hvordan du kan handle og føle i situationen .

Praksis Personlige Integrity

under den personlige integritet betyder at gøre det rigtige , selv når der ikke er en omkring at rose dig for det . Den viden , at du er en etisk person , der følger et sæt etiske regler kan hjælpe dig føle sig stolt af , hvem du er .

hjælpe andre

Et enkelt handling kan ændre negativ tænkning , sætte dine egne problemer i perspektiv og gøre dig føle dig bedre tilpas-det er , at hjælpe de mindre heldige end du er . Frivilligt arbejde på en kirke , et krisecenter eller et samfund Programmet bygger selvtillid ved at placere dig i en række forskellige sociale situationer , hvor dine evner er værdsat og gør du føler dig godt om dig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.