hvordan man behandler en forstuvning under førstehjælp

Forstuvninger er skader på ledbåndene lige i grad fra en mindre strækning af en alvorlig rive . Behandl med " HI-ris " : . hydrering , ibuprofen , hvile , is , kompression og elevation

Du skal bruge: .
hånd eller Wash Håndklæder
Flaskevand.
Kolde Komprimerer .
Ibuprofen .

Varm Komprimerer .
Plastikposer .
Ice Packs .
Isposer .
Plastikposer

Behandling


1
Hydrate : . Tilskynde tilskadekomne at drikke rigeligt med væske
2 <. br >
Administreres ibuprofen til at reducere hævelser . Læger plejer at anbefale, høje doser af ibuprofen ved behandling atletisk skader , så konsultere en læge for dosering .

3 .
Rest det skadede område med blokeret eller opholder sig ud af det .

4 .
Anvend is til den skade i 20 til 40 minutter hver 2 til 4 timer for de første 24 til 48 timer efter skade. Start isen umiddelbart efter skaden-jo længere tid , uden glasur , jo længere tilbagebetalingsperioden
5

Wrap ( komprimere ) areal stramt med en elastisk bandage og være omhyggelig . ikke at afskære omløb . Dette vil bidrage til at forhindre yderligere hævelse .
6 .
Løft det skadede område over hjertet . Dette vil bidrage til at mindske hævelser.
7 .
Lad skade Rewarm i 10 eller 15 minutter og vurdere den smerte og hævelse efter 20 til 40 minutter med HI-ris . Hvis du ikke kan se en forbedring inden for 24 timer, skinne skaden og evakuere ( se eHows om fiksering ) .
8 .
Anvend varme efter tre dage til at fremskynde mobilitet , hvis forbedringer er hurtig .

Vurdering


1
Kig på det skadede område for de følgende tegn og symptomer på en forstuvning . hævelse , misfarvning , smerte , ustabilitet i det fælles .
2
Se og fornemmelse for følgende tegn og symptomer på en alvorlig forstuvning eller brud . manglende evne til at bevæge leddet, svære smerter , umiddelbare og udtalte hævelse , smerter eller ømhed på et bestemt punkt , indlysende deformitet , en smældende lyd på tidspunktet for skaden .
3 .
Immobilisere skade og evakuere det samme, hvis du har mistanke om en fraktur ( se eHows om fiksering ) . Hvis du har mistanke om en forstuvning , behandle skaden med følgende trin .

gode råd og advarsler


 • Placer knust is i en plasticpose for den mest effektive køling af skadede område . Hvis isen ikke er tilgængelig , sættetid det skadede område i koldt vand , skal du bruge en kemisk afkøling pakke , eller pak den skade i en tynd , fugtig klud og lad fordampning afkøle det.
 • Læg aldrig is direkte på en skade . Beskyt det skadede område fra kolde skade ved at pakke isfyldte plasticpose i et håndklæde , inden det placeres mod huden .
 • Denne information er ikke tænkt som en erstatning for professionel lægelig rådgivning eller behandling .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.