hvordan man kan undslippe en tsunami

Vi er alle så i rædsel , da tsunamien i 2004 fejede over Sydøst -og Centralasien i hvad der føltes som øjeblikke . Mange mennesker døde den dag , men utallige andre overlevede . Hvad gjorde overlevende gøre for at undslippe den utrolige mur af vand og redde deres liv ? Overraskende , der er flere trin for at bruge , når de står med denne form for naturkatastrofer

Du skal bruge: .
Courage
Forberedt nødsituation pack .


1 .

Vær opmærksom på naturlige advarsler . Tsunamier er forårsaget af jordskælv på havets gulvet . Dog vil nogle indre områder føler jordskælvet dage før en tsunami rammer . Dette var tilfældet i Chile i 1960 . Efter mærke rystelserne , tog mange mennesker handling og ledes til højtliggende tidligt .
2 .
Hold radioen på side hele tiden og træffer officielle advarsler alvorligt . Folk , der bor i områder udsat for tsunamier skal altid følge de officielle advarsler og retninger med det samme .
3 .
Forbered en nødsituation kit til dig selv og din familie . Dette sæt skal omfatte ikke-fordærvelige fødevarer , vand , en ændring af tøj til hvert familiemedlem og baby forsyninger , hvis nødvendigt.

4 .
Tag ikke noget med dig , undtagen et forberedt nødsituation kit . Når du forlader et område , der venter en tsunami , at komme ud hurtigt er afgørende for overlevelse . Bare få dig selv og din familie og gå .
5 .
Ophold på højtliggende , indtil du er sikker på der ikke er nogen større fare . Dette kan tage flere dage , så vær parat til at vente .
6 .

Holde sig væk fra udvasket veje . Veje er nogle af de første ting , der forsvinder i en tsunami . Planlægge en alternativ flugtrute .
7 .
Grab på store flydende affald og hænge på , hvis du er på flugt efter bølge hits. Du kan blive skadet , men dette skridt kan redde dit liv .

gode råd og advarsler


 • Når du kommer til højderne vil der være andre . Bo sammen og dele leverancerne vil øge alles chance for at overleve .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.