Sådan stedet en røveri

Røveri er en forbrydelse defineres ikke kun af tyveri af ejendom , men også skade eller trussel om vold mod enkeltpersoner . Røvere bruge trusler og ofte våben til at tilskynde medarbejderne til at samarbejde . Røveri er en farlig og ofte traumatisk oplevelse for folk, der har oplevet det . Der er tegn, der indikerer , at et røveri er i gang , og du skal komme ud af skade på vej . Læs videre for at lære mere
1 .
Vær opmærksom på dine omgivelser . Varsel , hvis du er i en bank eller butik, der har få kunder . Vær opmærksom på antallet af medarbejdere, der arbejder , er de i et offentligt rum eller en ansatte kun del af virksomheden .
2 .
Vær meget opmærksom på eventuelle mistænkelige personer uden at gøre opmærksom på dig selv . Lav en mental note til at identificere funktioner såsom højde , vægt , alder , etnicitet , hårfarve , tøj og alle Smykker såsom piercinger eller tatoveringer .

3 .
Kig nøje , når du observerer en udveksling mellem en medarbejder og kunde , der virker underligt eller ubehageligt . Overhold kropssprog for både mennesker . Hold afstand , og se efter tegn på et våben . Prøv at høre , hvad hver person siger .
4 .
Alert politiet eller gemme sikkerhed, når det er sikkert . Prøv at gennemføre det uden at blive bemærket af gerningsmanden . Flyt langsomt og forsigtigt , og sørg for at underrette myndighederne , at du oplever en røveri i stedet for et tyveri såsom butikstyveri . Den øgede trussel om situationen oplyser deres svar .
5 .

Samarbejd med røveren , samtidig med at så stor afstand som muligt .

gode råd og advarsler


 • Du må ikke give den person en mulighed for at såre dig , og du skal ikke diskutere , hvis du bliver kontaktet for at opgive din personlige ejendele .
 • Forsøg ikke at snakke røveren ud af at begå kriminalitet . Han har hun allerede begyndt processen og du øge dine chancer for at blive såret , hvis du udfordrer hans kontrol over situationen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.