hvordan man behandler en sugende kiste sår

En sugende brystet sår er en medicinsk nødsituation og et spørgsmål om liv og død . Hvert sekund tæller mens de venter på nødhjælp at nå frem . Ringe 911 med det samme , og følg derefter disse kriseretningslinjer til at behandle en sugende kiste sår og redde et liv
1 .
genkende symptomerne på en sugende brystet sår . Denne skade er forårsaget af et objekt , der kommer ind i brystvæggen og eventuelt lungen , som en kugle eller kniv , sågar spiddet af en pind . Symptomerne er det indlysende indtrængen af objektet , åndenød , åndedrætsbesvær og blod , der har en skummende udseende . Den skummende udseende stammer fra luften blandes med blod . Du kan også høre en sugende lyd , hvilket er grunden til den hedder " at sutte bryst sår . "
to .
Ring 911 straks , så hjælp kan være på vej , mens du behandler den sugende brystet skade .

3 .
Lad gennemtrængende objekt i brystet , skal du ikke fjerne det . Fjernelse af objektet kan forårsage yderligere skader på brystet eller lunge .
4 .
Dæk suger brystet såret med en lufttæt forsegling . Dette er det vigtigste, du kan gøre for at redde livet for den tilskadekomne. Find Saran wrap , cellofan , folie eller noget , der ikke vil tillade luft at undslippe . Skære det materiale, du bruger til en lufttæt forsegling mindst to inches større end såret . Det lufttætte forsegling skal være større end såret , så det ikke bliver trukket ind i såret .
5 .

Tape top og begge sider af lufttæt til huden . Lad den nederste del af tætningen untaped , så luften kan slippe ud , men ikke ind i såret . Hvis brystet skaden er i en form , som du ikke kan tape på denne måde , forsegle suger brystet såret med lufttæt og tape hele vejen rundt, hvilket giver en klap åben nær bunden .
6 .

Anvend en ren bandage på såret hvis det er muligt , vil dette holde brystet skade så rene som muligt . Hvis du ikke har en bandage i nærheden , skal du bruge et rent håndklæde eller vaskeklud . Stabilisere fremspringende objekt med håndklæder eller en tungt materiale for at holde det fra at flytte og forårsager yderligere skade . Ikke tape bindet til objektet , bare stabilisere den.
7 .
Brug direkte pres på såret efter en dressing eller håndklæde er blevet anvendt. Vær omhyggelig med ikke at flytte lufttæt , mens pres. Anvende direkte pres i fem minutter vil hjælpe bremse blødningen , brug ikke for meget kraft

8
Drej sårede offer på sin side , at placere den skadede side er tættest på jorden . . Ved at placere offeret på sin skadede side , vil den gode lunger blive beskyttet , og det vil være lettere for offeret at trække vejret . Hvis denne stilling er ubehageligt , hjælpe offeret ind i en siddende stilling med noget at læne sig op ad . Dette vil hjælpe offeret ånde lettere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.