hvordan man kan bestemme afstanden til et tordenvejr

Hvis et tordenvejr synes fremtrædende , der er en måde at vurdere afstanden til storm . Dette skyldes det faktum, at lys bevæger sig hurtigere end lyden , således at belysningen er set i god tid før lyn er hørt. Hvis lynnedslag og torden lyde på samme tid , er stormen på stedet . Følg nedenstående trin for fastsættelse af distancen af en modkørende storm
1 .
Anerkend signaler fra en modkørende storm . Disse kan omfatte mørk grå eller blålig skyer , hurtig bevægelse skyer , øget vindhastighed eller pludseligt fald i temperaturen .
to .
Identificer lyn . Lyn er den pludselige glimt af lys . Det kan ses i form af bolte , eller det kan synes at komme fra alle steder lyser hele himlen . Det er på tide at gå i dækning med det samme .


3 .
Lyt til torden . Det vil være lav rumlen , der ledsager lyn , der normalt kommer et øjeblik efter , da stormen nærmer sig .
4 .
Tæl antal sekunder mellem lynnedslag og ruller af torden . Gør dette ved at tælle langsomt , ved hjælp af et stopur eller en almindelig ur med en anden hånd.
5 .

Opdel det antal sekunder mellem lyn og ruller torden med fem . Det endelige antal vil være den rå distance i miles til storm . Det er et skøn kun . For eksempel , hvis du lynnedslag og tælle til ti , før du hører torden , afstanden er to miles .

gode råd og advarsler


 • Husk at bo sikkert i løbet af storm . Selv om belysning og torden kan indikere stormen er et par miles , som en tommelfingerregel , hvis torden kan høres så belysning er tæt nok til at være farlige . Lys kan ramme op til ti miles væk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.