hvordan man kan håndtere efter en bilulykke

Kørsel er mindre en transportform og mere en forhindringsbane fuld af distraheret chauffører . En persons følelsesmæssige tilstand efter en trafikulykke er usikker . Hjælper en chauffør klare efter et styrt , er kritisk i den komplette nyttiggørelse fra et køretøj ulykke
1 .
Opsøge venner og familie , der har været i skrotbiler . Ofte deler bilulykke hændelsen med andre, der har været igennem et brag hjælper en person klare .
2 .
Gå tilbage til den scene af hændelsen . Bare se omgivelser flystyrtet kan hjælpe udløse person til at åbne op om bilen crash . Dog være forsigtig , fordi en crash offeret ikke kan være klar til at vende tilbage til scenen . Desværre er der ingen tommelfingerregel , at foranstaltninger parathed . Hvis de ikke er klar , udskydes besøget til et senere tidspunkt .

3 .
Forstå , at sværhedsgraden af de skader ikke direkte korrelerer til traumet efter en bilulykke . Selv i mindre bilulykker , kan folk have posttraumatisk stress . Der kan være forskellige årsager til dette, såsom at udløse begravet traumer fra en tidligere bilulykke .
4 .
Hør . Ofte folk , der forsøger at hjælpe andre efter et traume tager hændelse fra deres perspektiv og gøre det om, hvad de ville føle . Hvis bilen crash offeret beder om andre perspektiver , så er du velkommen til at give dem . Ellers bare lytte og lade den person tale om, hvad der skete med dem .
5 .

Tag bilen crash offer for et drev . Når tiden er inde, tager offeret ud for et drev . Køre i mindre trafikerede områder først , at akklimatisere den person, der er på vejen igen . Derefter langsomt forhånd niveauet af trængsel , indtil offeret føles behageligt på alle veje . Igen , tage forsigtighed og være opmærksomme på ofrenes verbale og non-verbal respons .
6 .
Vær opmærksom på nonverbale signaler fra styrtet offer . Selv om en bilulykke skadelidte kan sige, at de er fine , kan deres vokale betoninger og kropssprog fortæller en anden historie . Er den person, spændt op når i bilen ? Er stemmen ændre tonehøjde eller bæve , når vi taler om bilulykke . Disse og andre spor kan intime , at flystyrtet offeret stadig ikke over hændelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.