hvordan man kan identificere kilder til vandforurening

Fighting vandforurening er et ædelt , men ofte utaknemmelige job . De vigtigste typer af vandforurening er fra punktkilder og nonpoint kilde forurenende stoffer. Der er kun en lille forskel : Du kan spore punktkilde forurenende stoffer til deres opståen punkt , mens nonpoint kilde forurenende er vanskeligere at spore . Krigen mod forurening af vores drikkevand skal have buy-in på virksomheder og borgere , før det er overstået

Identificer punktkildeforurening


1 .
Undersøg større Animal Farm " fabrikker " , hvor der er store mængder af grønsagskasse , swineherds i bure og køer , der holdes i båse . Husk , bevægelse er meget begrænset i alle disse tilfælde . Animalsk affald skyllet i kloaksystem er det samme som et rødt flag viser , hvor vandforurening er begyndt i denne sag.
2 .
Tour dit community 's rensningsanlæg . Afgør, om testene er egnede til at rense vandet, før det vender tilbage til bedriften systemet . Vær sikker på at du ikke kan se grus og snavs . Hvis rensningsanlægget bruger sandfiltrering og klor behandling , bør du ikke mærke noget galt .

3 .
Tænk over , hvad vandet ser ud , når du går svømning . Overvej om du ønsker at gå i vandet , du inspicerende . Synes det er utiltalende objekter i vandet rejser til rensningsanlægget ? Bakterier , mikroorganismer og vira kommer ind i vandforsyninger fra søvand og kloak anlæg udledninger .

Identificer Nonpoint Kilde miljøgifte


1 .
Kig rundt virksomheder for nonpoint kilde forurenende stoffer. Afstrømning fra husholdningskemikalier , udbredt gødskning eller endda frostvæske og olie fra bilpleje er løbet løbsk . Forestil dig disse stoffer , der er knyttet sig til dit vand kilden gennem deres rejse i kloak .

2 .
Watch out for kæledyr og andre dyr . Pet afføring er en anden bidragyder til problemet med vandforurening . Overvej , så godt, at brugen af utilfredsstillende VVS udstyr kan og ofte gør folk syge . Tjek din egen som en start .
3 .
overveje områder, hvor kanalen i en strøm eller flod er blevet ændret . Dette vil medføre nonpoint forurening . Fjernelse træer og tilføje fastholde vægge til vandet kilden vil medføre det samme problem .

gode råd og advarsler • Næsten halvdelen af de udgifter i driften af et rensningsanlæg vedrører bortskaffelse af fast affald .
 • Mange statslige styrende organer er ved hjælp af DNA test for at se, om de vigtigste kilder til vandforurening er dyr eller mennesker i oprindelse . Disse test vil hjælpe godt og offentlige vandforsyning ejere for at sikre mod kilder til grundvand forurenende stoffer.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.