hvordan man kan reducere en øko - fodaftryk

En øko-eller økologiske fodaftryk er den effekt , du har på miljøet omkring dig . Din øko-fodaftryk udvider omkring dig for miles . Med nogle oplysninger og et par ændringer i livsstil , reducere dit øko-fodaftryk og forbedre det naturlige miljø , hvor du bor . Læs videre for at lære hvordan man kan reducere en øko-fodaftryk
1 .
Start genanvendelse . De fleste store byer har obligatorisk genanvendelse programmer. Mindre byer har ikke altid disse programmer på plads . Alligevel har mange trash lossepladser i nærheden genbrugsstationer . Plast af enhver art , dæk , glas , pap og papir er nogle af de elementer , der kan genanvendes . Besøg Stop affald hjemmeside for at finde ud af præcis hvilke emner der kan genbruges . De har en database , hvad der kan genbruges, og en liste over genbrugsstationer .
2 .
Doner ting , du ikke længere behov for eller bruger til at sparsommelighed butikker . Dette er en anden form for genbrug.

3 .
Tune din bil jævnligt . Tune ups og olieskift reducere emission fra benzinmotorer .
4 .
Plant et træ eller en lille plante . Hvis du har en gård , plante et træ i din have . Hvis du ikke har en gård , lave en vindueskarmen plantageejer med en lille plante . Hvis hvert hus i Amerika plantet et træ i deres gård , ville det forbedre luftkvaliteten med 40 procent .
5 .

op med at bruge aerosoldåser når det er muligt . Aerosoldåser nedbryder ozonlaget . Brug spray flasker i stedet .
6 .
Bortskaf farlige kemikalier og affald korrekt . Materialer som olie , benzin , blegemiddel og rengøringsmateriel er skadelige for grundvandet , hvis de trænger ned i jorden eller hældes i drængrøfter . Batterier, apparater og elektronik skal tages til en offentlig losseplads område , der skal bortskaffes korrekt. Anbringe medicinsk udstyr eller biologisk poster i smittefarligt poser inden bortskaffelse .
7 .
Afstå fra henkastning og dumpe affald korrekt . Henkastning er ikke kun grimme , men det skaber også metangas gennem processen med nedbrydning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.