hvordan man kan sove igennem en tordenvejr

For de fleste mennesker er Pitter-trippen af regndråber en kraftfuld vuggevise , men for andre , kan torden være en sove-stjæler forstyrrelse . Faktisk er en frygt for tordenvejr en af de top ti fobier for amerikanerne . Sove igennem stormen bliver lettere med disse nyttige tip
1 .
isoleres dig selv i de mørkeste og mest støjsvage rum i huset . Dæmpe lyde udefra , hvis det er muligt . Brug ørepropper . Overvej sover på sofaen , hvis din stue har færre vinduer end dit soveværelse . Juster temperaturen til din smag . Du er mere tilbøjelige til at falde i søvn i din personlige ideelle betingelser , uanset vejret udenfor .
2 .
Sleep med nogen . En fælles råd for de ophidsede af torden , er at putte op til en anden . Tillad et barn til at sove med dig for at berolige deres frygt . Snige sig ind i en søskende seng . Uanset om stormen er årsag du er bange for eller distraktion , vel vidende, at nogen er ved siden af dig , vil gøre underværker for din sindstilstand .

3 .
Træk vejret dybt . De fleste mennesker , der vender og drejer i tordenvejr er så optaget af at lytte til den regn, der de glemmer at trække vejret regelmæssigt . Koncentrer dig om dybe indåndinger , og du vil snart glemme alt om det rasende torden udenfor .
4 .
Tænd et duftende stearinlys . Lugt er den stærkeste følelse er knyttet til hukommelsen og positive tanker . En behagelig lugt og en flimmer af lys vil berolige dine nerver betydeligt .
5 .

Læs en bog . En kedelig bog er endnu bedre . Ikke blot vil læse tage dit sind ud af lyn , men bøger er en almindelig måde at få insomniacs at starte snorken .
6 .
Tilmeld dig SMS-besked vejr indberetninger . Hvis du er ved at miste søvn under en storm på grund af frygt , tilmelde dig med din lokale nyhedskanal til automatiske vejrudsigter . Du vil sove bedre med ro i sindet , at du kan få øjeblikkelig opdateringer .

gode råd og advarsler


 • Face din frygt . Den eneste måde at opløse frygt er at gå helt op til det . Gør noget drastisk . Åbne alle vinduer og døre . Sidde udenfor på terrassen i et par minutter . Kom dig selv i stormens øje , så at sige , vil hjælpe dig bekymre mindre og sove mere . Face din frygt sikkert , selvfølgelig . Ikke sætte dig selv i fare under et tordenvejr .
 • Musik kan hjælpe dig med at sove igennem et tordenvejr , men undgå at bruge din iPod . Disse små maskiner kan tegne et mere kraftfuldt strøm fra lynnedslag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.