hvordan man kan være en vandforurening ekspert

Vandforurening er et alvorligt problem, der påvirker hverdagen og den offentlige sundhed . Desværre , det lader til, at vandforurening problemer ikke kun bliver mere udbredt , men også mere komplekst og skaber en uddybning behov for vandforurening eksperter, som kan finde og konfrontere vandproblemer . Følg disse trin for at være en vandforurening ekspert
1 .
Få det grundlæggende i vandforurening ned . Vandforurening ekspertise sætter anvender en række forskellige studieretninger og videnskabelige principper . Kom en start i grundlæggende biologi og kemi vil give dig en god baggrund for at forstå økosystemer , og hvordan forskellige vira og bakterier forurene vandforsyninger .
2 .
uddybe din faglige viden . At være en reel ekspert i vandforurening , skal du fortsætte dine studier i et program designet til at undervise vandforurening problemer og styringsløsninger . De fleste universiteter tilbyder vandforurening og kontrol studier som en del af deres miljøundersøgelser program . Kig efter en god miljøundersøgelser programmer for at se, hvis de omfatter vandforurening kurser .

3 .
Få en praktikplads . Private virksomheder , ikke-statslige organisationer og sågar statslige agenturer tilbyde praktikpladser til mennesker , der ønsker at få nogle hands-on viden om vandforurening undersøgelser . At arbejde i et af disse programmer vil sætte dig i direkte kontakt med en vandforurening ekspert . Tjek programmer såsom New England Interstate Vandforurening Kontrolkommission efter tilgængelige praktikpladser .
4 .
Hold op med litteraturen. Som med enhver studieretning , er det vigtigt at holde op med tidsskriftet litteratur , så du ved de seneste undersøgelser og tendenser . Tjek professionelle publikationer såsom " Water , Air jordforurening , " en glimrende peer review tidsskrift , der diskuterer vandforurening spørgsmål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.