hvordan man overlever en krokodille angreb

Selv om det kan være en sjælden begivenhed , har krokodiller været kendt for at angribe og dræbe mennesker . Hvis du bruger nogen tid i krokodille-befængt farvand , skal du være parat til at forsvare dig mod en krokodille angreb . Følg nedenstående forslag til efterladte en potentielt dødbringende møde med en af disse akvatiske dyr
1 .
Bliv så rolig som muligt og forsøge ikke at gå i panik . Det er vigtigt at holde en klar forstand når man står overfor en krisesituation .
2 .
Vær forberedt på at undslippe . Krokodillen kan ramme en gang og slip , hvilket giver dig en momentan mulighed for flugt . Vær klar til at drage fordel af denne mulighed .

3 .
reagere på angrebet med et modangreb på din egen. Ikke passivt kamp for at komme væk fra din hacker , men snarere , bruge magt for at slå ud Croc .
4 .
Attack krokodille øjne , som er det mest følsomme område på dyret . Brug alle tilgængelige objekt at slå eller stikke i øjnene , så det vil frigive dig og luske væk .
5 .

Sigt efter næse eller ører , hvis du ikke kan komme til øjnene . Det kan ikke være lige så effektive som angriber øjnene , men det kan stadig producere det ønskede resultat .
6 .
Blow en fløjte , hvis du har en på dig . Krokodiller er følsomme over for lyde og vil blive frastødt af støj .
7 .
Roll i samme retning som krokodillen , hvis det indleder sin underskrift " død roll . " Uanset hvilken del af din krop er i krokodille mund er næsten sikker på at blive revet væk , hvis du ikke tænder i samme retning som krokodille , når det begynder at rulle og prygle .

8 .
Gør hvad det kræver at holde krokodille på land og ud af vandet . Crocs føler mig meget mere hjemme i vandet, og de som regel trækker deres bytte i vandet for at dræbe .

gode råd og advarsler


 • Bliv væk fra krokodille-befængt farvande . Selv hvis du skal ind på området , undgå at gå ind i eller i nærheden af vand .
 • Hold tilstrækkelig afstand fra en krokodille , hvis du tilfældigvis til at se en , og undgå overraskende det . Crocs kan ikke lide jagter deres bytte , og de bruger det element af overraskelse , når de angriber .
 • Kør straks væk , hvis du opdager , at du er kommet for tæt på en krokodille . Husk , Crocs kan ikke lide jagter bytte , så de vil sandsynligvis lade dig være alene .
 • Kun spille død , hvis alle andre metoder for modstand har vist sig forgæves . En croc vil kæmpe med sit bytte , indtil byttet er død , men du ikke ønsker at finde ud af , om denne taktik vil virke.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.