hvordan man overlever en løbeild

Brande kan spredes hurtigt , hvilket tab af ejendom og liv . Brande kan starte utilsigtet ved ikke at smide asken ordentligt, eller ikke at lægge et lejrbål . Noget så simpelt som en gnist fra en bil eller en kastet cigaret kan starte en steppebrand. Lettelse og ildspåsættelse også kan antænde en løbeild . Forebyggelse er afgørende , især for dem , der bor i skovrige områder . Men hvis en løbeild ikke starte der er skridt at tage , der kan hjælpe dig med at overleve
1 .
Skab undskyldende plads omkring dit hjem . Hvis en løbeild er brændende forsvares rummet kan reducere risikoen ilden vil brede sig til dit hjem . Fjern døde træer , buske og blade inden for 30 meter fra dit hjem . Hængende grene lav til jorden skal ligeledes fjernes .
2 .
Lyt til rapporter om status for en eksisterende steppebrand. Lokale tv og radio vil give opdateringer til mennesker, der bor i området af en løbeild . Vær forberedt på at evakuere , hvis bestilt . Aldrig rejser ind i et område, hvor en løbeild er startet. Brande spreder sig hurtigt , og du kan blive fanget . Hvis en evakuering er frivillig , er det stadig bedst at forlade . Husk ejendom kan udskiftes , menneskeliv kan ikke . Det er bedre at være forsigtig end at blive fanget i en dødsensfarlig situation .

3 .
Sluk for gassen og slukke propan tanke. Luk ventiler og tænde sprinklerne , før du evakuere . Glem ikke at medbringe dit kæledyr med dig .
4 .
Bær beskyttelsestøj . Hvis du forlader et område, hvor der er en løbeild , beskytter din hud ved at bære lange ærmer og lange bukser . Brug et lommetørklæde til at bortfiltrere ryge . Hvis du bor i et område med en høj risiko for skovbrande , overveje at købe en nødudgang hætte .
5 .

Hvis du bor i et tæt skovområde , har en evakueringsplan . At kende på forhånd ruten for at tage ud af dit hjem og området , vil øge dine chancer for at overleve en løbeild .
6 .
Lig nedad . Hvis du er udendørs i midten af en løbeild og ude af stand til at flygte , ligge ned i en grøft . Fjerne noget ved siden af dig , der kan antændes , såsom grene og blade . Dækker dig ansigt med hænderne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.