hvordan man overlever en tsunami

Der er mange farer på den vestlige kyst af USA for at se og plan for , herunder flodbølger , der kan muligvis være dødbringende . Vide hvad man skal gøre i tilfælde af en tsunami kan gemme din ejendom og dit liv
1 .
Forstå tegn på tsunamier , der er bølger , almindeligvis kaldet flodbølger , der rejser op til 200 km /h og 1000 meter høj , normalt forårsaget af orkanen betingelser , et jordskælv eller endog den perfekte tilpasning af solen og månen forårsager tyngdepåvirkning at gøre enorme bølger . Jordskred, vulkanudbrud og endda en meteorit ned til jorden , kan forårsage en tsunami .
2 .
Kend forvarsel vilkår , at medierne udsendelsen , og hvilke foranstaltninger de vil kræve fra dig for at overleve en tsunamien . Et rådgivende betyder , at en begivenhed som et jordskælv har fundet sted , at i sidste ende kan forårsage en tsunami . Ure tyder på, at bølgerne var spottet , men er mere end 2 timer fra dit område . Advarsler betyde farlige mellemstore bølger blev spottet og omgående indsats er nødvendig for dig at overleve tsunamien .

3 .
Evakuer så hurtigt som muligt at flytte inde i landet og til de højeste jorden muligt. Sluk vand , elektricitet og gas inden du forlader dit hjem . Forsøg ikke at gemme eventuelle ejendele , fordi bølgerne kan komme hurtigt . Selv hvis man bølge er gået , går tilbage til dit hjem for ting kan være dødelig , fordi den anden bølge kommer , er normalt større og stærkere end den første , og du kan ikke overleve .
4 .

Se strand og kyststrækninger til en mærkbar nedgang i vandstanden , hvis du er udendørs uden en radio-eller tv . Hvis du ser havoverfladen faldet hurtigt , dette er en advarsel om, at en tsunami er ved at ramme . Efterlad straks at overleve følgerne af tsunamien .
5 .

Vent for myndighederne at sige det er i orden at vende tilbage til dit hjem . Efter du vender tilbage , så tjek for gas utætheder og knækkede el-ledninger , før du lader din familie ind . Kontroller alle mad og vand til forurening , før forbrugende noget og holde sig væk fra enhver vragrester flyder i manglende oversvømmelsesområder at overleve tsunamien 's kølvandet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.