hvordan man overlever et bankrøveri

Når en bank røveri forekommer , er det meget vigtigt at fokusere på din overlevelse og undgå at tage unødvendige risici . Bankrøverier ske , og det er ikke altid let at forudsige, hvornår og hvor de vil finde sted . Du kan ikke undgå at gå ind i din bank for evigt . Pas på dig selv og lære, hvordan du kan overleve et bankrøveri
1 .
Sørg for at du gøre, hvad røveren siger . Når røveren beder dig noget , besvare dem . Når røver beder dig om at gøre noget , så gør det . Overholde til enhver tid kan overleve .
2 .
Hold hænderne i synet af den røver på alle tidspunkter. Det meste af tiden , røveren er lige så bange og nervøs som dig. Hvis han har mistanke om du er op til noget , kunne han hoppe pistolen og skyde .

3 .
Bliv hvor du er . Mange mennesker forsøger at jage røveren ned ad gaden , og de ender med at få ondt . Forlad jagter til politiet , og bo trygt i det samme sted , indtil politiet kommer .
4 .
bevare roen og ikke forsøge at være en helt . Folk tror , de kan gemme deres forretning og de mennesker i det ved at angribe røveren , når hun vender ryggen . Mange mennesker , der forsøger denne taktik er blevet såret eller endog dræbt i processen . Dit ultimative mål er at overleve .
5 .

Aflever uanset Røveren beder om . Penge og varer er ikke vigtigt i denne sag . Dit liv er den mest værdifulde ting , og du ikke ønsker at risikere det over smykker eller bildele .

gode råd og advarsler


 • Spild ikke dit liv, eller andre liv ved at være tåbelige og reagerer på en risikabel måde under eller efter røveriet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.